Weespersluis Vechtrijk 3B1 - Fase 1

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Amsterdam - Weesp
Actueel aanbod

€ 640.000,- tot € 1.250.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
127 - 196m2
Kaveloppervlak
116 - 195m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 5

Over dit project

De verkoop van de 28 woningen in Vechtrijk 3B1 fase 1 is in volle gang en er is nog een aantal woningen beschikbaar! Hier vind je 5 verschillende woningtypes: statige Herenhuizen, Parkhuizen aan het Gouwpark en bijzondere Weespersluishuizen. Of kies voor een vrijstaande Parkvilla of een Singelhuis. 


Energielabel A+++ woningen met eigen batterij voor energieopslag
De verschillende unieke duurzaamheidsaspecten in de woningen van Vechtrijk 3B1, zorgen voor energiebesparing, optimaal wooncomfort, een gezond binnenklimaat én een aantrekkelijke korting op je hypotheek. Zo hebben de woningen energielabel A+++ en wekken ze hun eigen energie op. Iedere woning heeft 10 - 21 zonnepalen, een eigen batterij voor energieopslag, een bodemwarmtepomp en mechanische ventilatie. Door deze maatregelen zijn de woningen ingeschreven in het groenregister wat een aantrekkelijke rentekorting op je hypotheek mogelijk maakt. 

Tussen water en stadsparken 
Waar je ook woont in Vechtrijk 3B1, overal ben je verbonden met water of groen. Met wijds uitzicht over het Gouwpark, het brede gedeelte van de Gouw of de groene laan aan de zuidzijde. Vanuit jouw woning loop je zo het park in voor een wandeling, speelgelegenheden voor de kinderen, of je vaart een rondje over de Gouw en via de sluis naar de Vecht. Met het centrum om de hoek en de haven aan de Gouw is de levendigheid altijd dichtbij. Zo is Vechtrijk 3B1 de perfecte mix tussen rust en levendigheid. Dit is wonen als in een vestingstadje langs de Vecht.

Groene laan voor ontmoeting en spelen
Dwars door dit buurtje loopt een brede groene laan voor ontmoeting en spelen. Autovrij, dus hier geniet je rustig en ontspannen aan de voorzijde van je woning terwijl de kinderen veilig op straat spelen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Weespersluis Vechtrijk 3B1 - Fase 1
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 28 beschikbaar
Prijs
€ 640.000,- tot € 1.250.000,-
Type woningen
Eengezinswoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden