Verhuizen? Regel je energiecontract bij Pricewise

Terug naar Project

Parkvilla

Parkvilla
1 Parkvilla: bouwnummer 16

Een echte eyecatcher aan het Gouwpark

De Parkvilla is one of a kind in deze fase van Vechtrijk 3B1, het is de enige vrijstaande villa, met een heerlijke zonnige tuin rondom en een woonoppervlak van ca. 196 m2. Door de ligging op het zuidwesten, geniet je hier tijdens een zwoele zomeravond van een gezellige barbecue met familie en vrienden. De villa is een echte eyecatcher in de buurt, dieprode baksteen geeft de villa een echte Oudhollandse uitstraling, met een moderne twist door de bijzondere eigentijdse tuitgevels aan twee zijdes. Deze bijzondere woning ligt op een prachtige plek. Vanuit de riante leefkeuken heb je niet alleen een heerlijk uitzicht over het kleurrijke Gouwpark maar ook over de daarachter gelegen Gouw. Vanuit je woning loop je zo richting het strandje met horecagelegenheid. Dat is op en top genieten van een heerlijk buitenleven.

Voorrang bij toewijzing Vechtrijk 3B1
Bij Vechtrijk 3B1 fase 1 is een van de toewijzingscriteria voor een woning een financiële check door een financieel adviseur. Heb je geen financiering nodig , dan is een financiële of bankverklaring waar dit uit blijkt voldoende. Wanneer je je bij de start van de verkoop inschrijft op een bouwnummer, voeg je je financiële check of bankverklaring toe.

Check door de Financieel adviseur
Voor Vechtrijk 3B1 hebben wij contact met financieel adviseur de Kredieter. Zij zijn volledig op de hoogte van Vechtrijk 3B1. Hun hypotheekadviseurs doen geheel vrijblijvend en kosteloos de financiële check. Heb je geen financiering nodig dan kunnen zij, indien je dit wenst, de bedoelde verklaring verstrekken.
Uiteraard kun je ook bij je eigen financieel adviseur de gevraagde financiële verklaring opvragen en aan ons die verstrekken.

Voor informatie neem contact op met De Kredieter: bel 020-5753320 of mail info@kredieter.nl.

Specificaties:
•Woonoppervlakte van ca. 196 m2
•Keuken voorzien van SieMatic inbouwapparatuur
•Aantal slaapkamers: 5
•Tweede badkamer op 2e verdieping
•Tuinligging zuidwesten
•Berging ruim ca. 6 m2
•Dubbele garage
• Individuele batterij voor energieopslag
• Door inschrijving in het groenregister is rentekorting mogelijk (duurzaamheidshypotheek)


Door inschrijving in het groenregister is rentekorting mogelijk (duurzaamheidshypotheek) 
De sfeerplattegronden, artist impressions en situatie van Vechtrijk 3B1 – fase 1 hebben we met zorg samengesteld en geven een goede indruk van het project. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De complete verkoopcontractdocumentatie is vanaf de start van de verkoop verkrijgbaar via de verkopende makelaars en te bekijken op deze website.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Eigendom
Prijs € 1.250.000,-
Kavel 337 m2
Woonoppervlakte 196 m2
Voorzieningen
Parkeren Garage
Tuin Tuin

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
16 - 337 m2 196 m2 5 - Verkocht