Actueel

Nieuws

5 tips voor het wegwerken van kabels in huis Lokaal nieuws vrijdag 30 november 2018

5 tips voor het wegwerken van kabels in huis

Helemaal klaar voor een avondje ontspanning kruip je op de bank. Maar in plaats van ontspannen, begin je jezelf binnen een paar minuten al te irriteren aan alle kabels. Want ja: die kabels zijn nu eenmaal nodig om van internet en tv gebruik te kunnen maken. Wel zo fijn als je deze, zeker in een mooie nieuwbouwwoning, even netjes weg kunt werken. Met deze vijf handige tips ben jij zo van die vervelende kabels af!

1. De valse wand

Je hebt vast al wel eens van een spanplafond gehoord: een egaal doek dat strak wordt getrokken om een oud, gescheurd of beschadigd plafond te verbergen. Dat spanplafond is vervolgens ideaal om op een mooie manier spotjes en andere lampen weg te werken. Wat een spanplafond doet voor het plafond, doet een valse wand voor je kabels. Plaats een valse wand onder je TV, bureau of waar je dan ook kabels weg wilt werken. Achter deze valse wand kun je alle kabels mooi verbergen, en eventueel zelfs (veilig) samenbinden om het georganiseerd te houden. Geen mens die de kabels ziet, en jij hebt daarnaast ook nog eens de mogelijkheid om die valse wand op originele manier te personaliseren.

2. Verven

Ben je af en toe liever lui dan moe? Dan kun je de kabels natuurlijk ook gewoon in dezelfde kleur als je muur verven. Op die manier vallen de kabels minder snel in het oog, en ziet het geheel er minder ongeorganiseerd uit. Zwarte kabels tegen een witte muur leveren natuurlijk veel contrast op. Witte kabels tegen een witte muur vallen daarentegen een stuk minder op.

3. Aan de onderkant wegwerken

Heb je een bureau of tv-kastje? Laat alle kabels hier dan achter vallen. Dit ziet er op het eerste opzicht wat rommelig en onoverzichtelijk uit, maar dit kun je makkelijk wegwerken. Monteer bijvoorbeeld een egaal doek aan de achterkant van je bureau of tv-kast. Laat het doek vallen en zorg er zo voor dat alle kabels erachter verdwijnen!

 

Lees de tips van Telfort over kabels wegwerken .

4. Kabeldozen

Kabeldozen en andere design oplossingen voor het moderne wonen blijven ontzettend handig om kabels weg te werken. Je monteert deze aan de onderkant van bureau of tv-kast, en werkt alle kabels op deze manier netjes weg.

5. Ophangen

Heb je teveel kabels en geen mooie oplossing om deze te verbergen? Hang ze dan op aan de binnenkant of tegen de zijkant van het meubel. Een haakje aan de binnenkant van het bureau, of tegen de achterkant van je tv-kast kan al veel overzicht en ruimte creëren.

Modern wonen in een historische stad Lokaal nieuws vrijdag 16 november 2018

Modern wonen in een historische stad

Wie op de site van Nieuwbouw in Amsterdam rondkijkt, komt bijzondere toekomstige woonprojecten tegen. PUUUR IJCE op bijvoorbeeld, een modern project met de ambitie om er energieneutraal en gasloos te kunnen wonen. Of Create@Noord, waar vrije kavels worden aangeboden en waar je dus zelf je droomhuis kunt realiseren. En wat te denken van Sluishuis, dat dé architectonische landmark van Amsterdam moet worden en waar de functies wonen, commercie en publieke ruimte zullen vermengen. Prachtig, al die moderne architectuur en duurzame woonprojecten. En dat in een stad met een enorme rijke historie en prachtige oude gebouwen. Wat weet je daar eigenlijk van, van de architectuur in Amsterdam? Als het antwoord ‘weinig is, ‘lees dan vooral verder.

De Amsterdamse pakhuizen bijvoorbeeld kun je heel goed vanaf het water bekijken, van een kant die je normaalgesproken niet ziet. De eerste pakhuizen werden rond 1600 gebouwd en door kooplieden gebruikt voor opslag. Veel ervan hebben een hijsbalk, waarmee de goederen omhoog gehesen werden. De bebouwing langs het Entrepotdok, de Brouwersgracht en de Oude Schans bestaat voor het grootste gedeelte uit deze vaak smalle en diepe, in baksteen opgetrokken bouwwerken.

De populaire grachtengordel bestaat ruim 400 jaar en staat sinds 2010 op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Slenter langs de grachten en kijk vooral omhoog. De panden zijn in de loop van de eeuwen verschillende malen verbouwd en er zijn veel verschillende architectuurstijlen en gevels.

Het Stedelijk Museum aan het Museumplein is een historische museumgebouw met rode bakstenen dat dateert uit 1895. Een bezoek aan de collectie is zeker aan te raden, maar van buiten is het museum ook de moeite waard. Sinds 2012 is er een nieuw modern gebouw toegevoegd aan het oude gedeelte, dat ‘de badkuip’ wordt genoemd. Het zorgt voor een uniek contrast aan de buitenkant, terwijl binnen alles soepel in elkaar overloopt en voelt als één gebouw.

Het Rijksmuseum stamt uit 1885 en werd ontworpen door architect P.J.H. Cuypers. Ook dit gebouw onderging kortgeleden een grote renovatie, die maar liefst tien jaar duurde. Veel oorspronkelijke elementen uit de tijd van Cuypers zijn daarbij in ere hersteld. Ben je er na de verbouwing nog niet geweest? Je bestelt je tickets voor het Rijksmuseum makkelijk online.

Als je het over Amsterdamse architectuur hebt kun je de Amsterdamse School, ontstaan in het kantoor van architect Cuypers, natuurlijk niet onbenoemd laten. Wandel door de Rivierenbuurt of boek een tour om deze bouwstijl uit 1910-1930 in al haar glorie te bekijken. Voorbeelden van gebouwen in deze stijl zijn het Scheepvaarthuis, het Olympisch Stadion, de Jeruzalemkerk, het Sieraad en museum Het Schip. Het Schip organiseert regelmatig rondleidingen langs bouwwerken van de Amsterdamse school.

Voor wie toch meer houdt van moderne architectuur: Filmmuseum Eye is een eyecatcher uit 2012 en ontworpen door het Oostenrijks architectenbureau Delugan Meissl. Het heeft een filmisch uitzicht op het IJ.
Foto: Wikimedia

Zoek jij nog een nieuwe vloer voor je woning? Win een waardebon t.w.v. € 400,- Lokaal nieuws vrijdag 16 november 2018

Zoek jij nog een nieuwe vloer voor je woning? Win een waardebon t.w.v. € 400,-

Evim Vloeren is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in laminaat, pvc, vinyl en tapijt van hoge kwaliteit. Zij bieden het begin naar een goede woonsfeer en het eerste waar men mee begint is de vloer. De vloer is één van de onderdelen van de woning die het meest wordt belast. Op dit gebied komt Evim Vloeren van pas. Zij helpen u met de juiste keus. Wij geven in samenwerking met Evim Vloeren een kortingsbon ter waarde van € 400,- weg welke is te verzilveren bij de restyling van jouw woning. Wil je kans maken? Stuur dan een mail naar  info@24webvertising.nl  

Win een waardebon t.w.v. € 150,-! Lokaal nieuws donderdag 01 november 2018

Win een waardebon t.w.v. € 150,-!

Wij geven in samenwerking met Roedes online een kortingsbon ter waarde van € 150,- weg welke is te verzilveren bij de aankoop van jouw nieuwe gordijnroedes. Wil je kans maken? Stuur dan een mail naar  info@24webvertising.nl  

Een energiezuinige woning: hoe doe je dat? Lokaal nieuws dinsdag 23 oktober 2018

Een energiezuinige woning: hoe doe je dat?

Tegenwoordig zijn steeds meer mensen zich ervan bewust dat het loont om de woning zo energiezuinig mogelijk te maken. Energie besparen is namelijk goed voor de portemonnee én het klimaat. Er zijn ontzettend veel manieren om jouw woning energiezuiniger te maken. In dit artikel zetten we een aantal mogelijkheden op een rijtje.

Zorg voor een goede isolatie

Wist jij dat drie van de vier woningen in Nederland niet goed geïsoleerd zijn? Dat is hartstikke zonde, want een goede isolatie zorgt voor een lagere energierekening en meer comfort in de woning. De bekendste vormen van isolatie zijn: spouwmuurisolatie, dakisolatie en vloerisolatie. Welke isolatiemaatregelen er nodig zijn, is afhankelijk van het bouwjaar van de woning .

De woning duurzaam verwarmen

Als je flink wilt besparen op de energierekening, is het op de juiste manier verwarmen van de woning essentieel. Gemiddeld 50% van de energierekening bestaat uit kosten voor verwarming. Kies dus bij voorkeur voor een HR-ketel in combinatie met een zonneboiler of hybride warmtepomp. Je kunt tegenwoordig aantrekkelijke subsidies krijgen voor deze twee zaken. Hoe hoog deze subsidie is, hangt af van het apparaat en het bijbehorende vermogen. Naast subsidie kun je ook een Energiebespaarlening afsluiten. Plaats ook een slimme thermostaat . Deze thermostaat kan je helpen om de woning zo energiezuinig mogelijk te verwarmen. De thermostaat is op afstand te bedienen en past zich aan op het leefgedrag van de bewoners. Op deze manier bespaar je ongeveer 20% op de stookkosten.

Kies voor ledverlichting

Je kunt flink op de energierekening besparen door jouw woning op een duurzame manier te verlichten. Wist jij dat een ledlamp 85% zuiniger is dan een gloeilamp? Daarnaast verbruikt ledverlichting 75% minder stroom dan een halogeenlamp. Daarnaast zijn er nog andere manieren om te besparen op de verlichting. Doe bijvoorbeeld altijd alle verlichting uit als je een ruimte verlaat. Maak daarnaast optimaal gebruik van het daglicht in de woning, zodat de verlichting minder vaak aan moet. Vergeet ook de verlichting buiten niet.

Plaats zonnepanelen op het dak

Zonnepanelen zijn als het ware jouw eigen duurzame energiebron aan huis. Je energierekening zal uiteindelijk een stuk lager zijn en je draagt bij aan een beter milieu. Zonnepanelen verdienen zich steeds sneller terug. Anno 2018 ligt de gemiddelde terugverdientijd ongeveer tussen de 5 en 6 jaar. Een aantal jaar geleden was dit nog 15 jaar.

Kies voor een groene energieleverancier

Bij een duurzame woning, hoort een groene energieleverancier. Groene energie wordt opgewekt uit duurzame bronnen, zoals zonne-energie en windenergie. Wist jij dat je honderden euro's per jaar kunt besparen als je overstapt naar een andere energieleverancier? Online vind je de goedkoopste energie én vergelijk je de contracten meteen op kwaliteit én duurzaamheid. Binnen enkele minuten ben je overgestapt naar een groene energieleverancier.

Lokaal nieuws maandag 15 oktober 2018

Kantoorruimte in hartje Amsterdam?

Welke kant fiets jij het liefst op, op de vroege maandagmorgen? Richting het karakteristieke centrum, naar het zakelijke Zuid of toch liever in knus Amsterdam Oost? Bij SKEPP zie je kantoorruimtes van iedere categorie in alle hoeken en gaten van Amsterdam . Het is maar net wat jouw voorkeur heeft. Bij SKEPP kun je letterlijk alle kanten op. Kantoorruimten in onze hoofdstad zijn wel erg gewild, vaak moet je er daarom snel bij zijn. Gelukkig zijn de opties op de website van SKEPP alvast voor je uiteengezet. Een kantoorruimte kiezen wordt daardoor een stuk makkelijker. SKEPP onderscheidt 20 stadsdelen, 219 kantoorpanden en maar liefst 1589 beschikbare kantoorruimten in Amsterdam waar je zo in kunt. Bij SKEPP lopen ze jouw wensen stap voor stap na, om zo tot de beste kantoorruimte te komen. Zo kijken ze eerst naar de locatie. Vervolgens naar de uitstraling van het kantoorgebouw en de voorzieningen die in het pand aanwezig zijn. Doordat SKEPP SKEPP de weg kent in kantorenland, kun je er zelf haast niet tegenop zoeken. Maandag beginnen?

Kies je kantoorruimte

Een werkplek moet tegelijk een plek zijn waar je je thuis voelt. Hier moet je iedere morgen met plezier naartoe komen en met trots je klanten ontvangen. Het is daarom belangrijk om een kantoorruimte te huren die echt bij jou en je werkzaamheden past. Ga dus goed na wat jij precies voor ogen hebt. Zoek je alleen kantoorruimte in Amsterdam voor jezelf, of moet het ruimte bieden aan 25 personen? Ben je op zoek naar een sfeervol authentiek grachtenpand? Of werk je liever in een lichte, moderne en zakelijke omgeving? Wil je je bedrijfsauto voor de deur kwijt kunnen of kom je liever op de fiets. En, niet onbelangrijk: wat is je budget voor de huur van kantoorruimte in Amsterdam? Bij SKEPP geef je gemakkelijk je keuzes door om tot de perfecte kantoorruimte te komen. Vanzelfsprekend wil je niet te veel geld ‘weggooien’ aan de huur van een bedrijfspand of kantoorruimte. Daarom maakt SKEPP onderscheid in soorten kantoorruimten en de bijbehorende prijs. Van virtuele kantoorruimtes tot kantoorkamers en conventionele kantoorruimte. Deze kantoren huur je via SKEPP:

• Virtuele kantoorruimte - vanaf €49,- p.m.
• Flexplekken - vanaf €99,- p.m.
• Werkplekken - vanaf €149,- p.m.
• Kantoorkamers - vanaf €249,- p.m.
• Conventionele kantoorruimte - vanaf €749,- p.m.

Klik en kom kijken!

Natuurlijk wil je eerst een goede indruk krijgen van het meest geschikte kantoorpand of kantoorruimte in Amsterdam. SKEPP beschikt over het meest actuele aanbod aan kantoorruimte. Door het grote aanbod is er voor ieder type bedrijf een geschikt kantoor op welke locatie dan ook. Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Door de kwalitatieve foto’s, video’s en 3D virtuele tours krijg je daarom een goed inzicht van de beschikbare kantoorruimtes in Amsterdam. Op die manier weet je zeker dat je goede keuze maakt.

Waar let je op bij een nieuwe inrichting Lokaal nieuws woensdag 08 augustus 2018

Waar let je op bij een nieuwe inrichting

Er zijn meerderen zaken waar je rekening mee houdt bij het opnieuw inrichten van je woning. Het kan voor de toekomst heel handig zijn als je nu goed nadenkt over de meubels die je koopt. Gemiddeld woont iemand 7 jaar in zijn huis en wordt er daarna verhuist. Wel zo handig als meubels die langer meegaan ook in je nieuwe huis passen. Zo voorkom je dat je meerdere keren moet investeren in meubels.

De tips op een rij:

Overzicht
Probeer voor jezelf een overzicht te maken van de meubels die je denkt nodig te hebben. Praten we over een gehele nieuwe inrichting of hou je bestaande meubels aan. Als je een volledig nieuwe inboedel wilt is het handig om eerst te starten met de basis, oftewel meubels als een bank, eetkamertafel, stoelen en een fauteuil. Als later blijkt dat je voldoende ruimte over hebt dan kun je altijd nog meer meubels of accessoires aanschaffen.

Maten
Zorg dat de afmetingen van de ruimtes duidelijk opgemeten zijn. Dit geldt zeker bij een totaal nieuwe inrichting om te bepalen of alles past en of er voldoende bewegingsruimte is. Bijvoorbeeld bij de aanschaf van een nieuwe bank is het van belang op te weten of deze groter of kleiner is dan de huidige bank. Het maken van een plattegrond kan hier uitkomst bieden.

Tip: kijk ook goed naar de afmetingen van ramen of deuren en of een meubel daar doorheen past. Een nieuw meubel moet tenslotte wel je huis in kunnen.

Stijl
Bepaal van tevoren wat je stijl is en waar je naar op zoek bent. Oriënteren is goed en helpt je vaak op weg naar de juiste stijl. Je eigen stijl weten gaat je in ieder geval een hoop tijd schelen. Internet is hierbij een prima raadgever zijn, sites als Pinterest en de diverse online meubelwinkels geven inspiratie. Heb je een partner? Bespreek dan wat je mooi vind zodat je samen tot de juiste invulling komt.

Budget
Net als bij veel zaken kun je het zo duur maken als je zelf wilt. Het is in ieder geval verstandig om vooraf je budget te bepalen; wat wil je per meubelstuk en in totaal uitgeven. Probeer in elk geval altijd te onderhandelen over de prijs want zeker wanneer je meerdere meubels bij 1 winkel koopt is er nog onderhandelingsruimte. 

Spaargeld of koop op afbetaling?
Koop je de meubels met spaargeld en past het binnen je budget dan hoef je nergens over na te denken, mogelijk moet je bij de bank even je pinlimiet ophogen en het spaargeld op je betaalrekening overboeken als de meubels geleverd worden. Koop op afbetaling kan ook een prima oplossing zijn als je even niet over voldoende geld beschikt. Het is dan wel verstandig om van tevoren te kijken naar de kosten die je hiervoor moet betalen. Koop op af betaling is vaak weer duurder dan een officiële lening aanvragen , mogelijk is dat dan ook een prima alternatief voor je.

Kom je er niet uit of heb je meer hulp nodig bij het vinden van de juiste meubels? Dan kun je natuurlijk altijd nog een expert of stylist in de arm nemen.

Ontwikkelingen aardgasvrij wonen in Amsterdam Lokaal nieuws dinsdag 31 juli 2018

Ontwikkelingen aardgasvrij wonen in Amsterdam

In 2050 wil Nederland vrijwel helemaal klimaatneutraal zijn. Om dit te bereiken moeten alle woningen van het aardgas af. Ook in Amsterdam heeft het streven om in 2040 aardgasvrij te zijn. Daarom streeft de gemeente naar gasloze nieuwbouw. Ook binnen de bestaande bouw werkt Amsterdam aan alternatieven voor aardgasverwarming.

Aardgasvrij wonen in Amsterdam: de stand van zaken

In principe bouwt de gemeente vanaf heden geen woningen meer die op aardgas worden aangesloten. Nieuwbouwprojecten die eerder zijn gestart en waarvoor nog andere afspraken zijn gemaakt, zullen nog wel met een aardgasaansluiting worden gebouwd. Via het Project Aardgasvrije Wijken kijkt Amsterdam hoe het bestaande woningen aardgasvrij kan maken. Belangrijke vragen zijn daarbij: wanneer maakt een wijk geen gebruik meer van aardgas en wanneer stappen de bewoners over op een ander energiesysteem. Ook wordt in dit project gekeken in welke wijken de gemeente begint met het gasloos maken van de woningen en worden bewoners en lokale organisaties geraadpleegd. Nog voor 2020 wil de gemeente de eerste projecten in uitvoering nemen.

Zelf van het aardgas af

Je hoeft natuurlijk niet te wachten op de gemeente om stappen te zetten om jouw woning van het aardgas te halen. Een belangrijk vereiste is een goede isolatie. Door de vloeren en muren te isoleren, houdt de woning warmte beter vast in de winter en blijft het in de zomer koeler. Bij een gasloze woning is er een alternatief nodig voor de apparaten die op gas werken, zoals de cv-ketel en het gasfornuis. Het gasfornuis vervang je door een elektrische of inductiekookplaat. Dit is een vrij simpele eerste stap richting een aardgasvrije woning. Het vervangen van de cv-ketel vraagt om een grotere investering, je hebt namelijk een warmtepomp of zonneboiler nodig die de functie van de cv-ketel overneemt. Een warmtepomp verwarmt de woning en het water door energie te halen uit de buitenlucht, de bodem of het grondwater. Een zonneboiler doet dit door zonnewarmte op te vangen. Deze apparaten en randapparatuur zijn behoorlijk prijzig. Gelukkig kun je van de gemeente Amsterdam mogelijk een subsidie krijgen. Dit is de Subsidie Amsterdam aardgasvrij .

De Subsidie Amsterdam aardgasvrij

De Subsidie Amsterdam aardgasvrij kan aangevraagd worden wanneer je zelf een koopwoning bezit of door een Vereniging van Eigenaren. De woning moet zijn aangesloten op het aardgasnetwerk. Voor nieuwbouw geldt deze subsidie niet. De subsidie dekt onder andere de kosten om de woning te verbouwen, zodat die voldoet aan de eisen voor een aardgasloze woning en de kosten om de woning te laten afsluiten van het aardgasnetwerk.

Bij duurzaam wonen hoort groene energie

Wanneer je duurzaam en aardgasvrij woont, gaat de elektriciteitsrekening waarschijnlijk wel omhoog. De apparaten die de taken van de cv-ketel en het gasfornuis overnemen, vreten behoorlijk wat stroom. Een goed moment om te kijken naar een goedkopere energieleverancier. Dat begint met online energie vergelijken . Zo zie je in een oogopslag welke aanbieder ook echt groene stroom biedt en waar je het voordeligst uit bent.

Blijf op de hoogte van woningnieuws in Amsterdam

Wil je op de hoogte blijven van het laatste woningnieuws in Amsterdam? Hier lees je alles over nieuwbouwprojecten en krijg je het laatste nieuws over het duurzaamheidsbeleid van de gemeenten in de regio.

Wonen in Amsterdam Lokaal nieuws woensdag 11 juli 2018

Wonen in Amsterdam

Een uitgebreide grachtennetwerk, mooie authentieke en smalle gevelhuizen en oneindig veel artistiek vermaak… Amsterdam heeft het allemaal. De Nederlandse hoofdstad staat bekend om haar erfenis uit de Gouden Eeuw en de vele etnische invloeden die haar nu tot een echte wereldstad maken. Wonen in Amsterdam is dan ook een geweldige beleving. Altijd gezelligheid om je heen, develen activiteiten in Amsterdam en de cultuur om je heen maken Amsterdam een unieke plek om te wonen.

Huurwoningen en Koopwoningen aan de Amsterdamse Grachten
Wanneer je mensen naar Amsterdam vraagt, krijg je geheid te horen dat de velen grachten typerend voor Amsterdam zijn. En dit klopt ook! Amsterdam heeft meer grachten dan het populaire Venetië.
Met 165 grachten en vier keer zoveel bruggen dan Venetië, staat Amsterdam ook wel bekend als het Venetië van het Noorden. Rondom de gracht van Amsterdam vindt je voornamelijk koopwoningen, maar ook  huurhuizen  .In 2010 is de Amsterdamse grachtengordel zelfs op de UNESCO World Heritage List geplaatst: de grachten van Amsterdam zijn een monument van wereldformaat!

Naast de mooie grachten en gevelhuizen van Amsterdam, heeft Amsterdam ook de meeste museumsper vierkante meter van alle steden op de wereld. Er zijn welgeteld 51 geregistreerde musea te vinden in ‘Mokum’, de bijnaam voor Amsterdam (Hebreeuws voor ‘stad’). In het Museumkwartier zelf al bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en
Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Daarnaast zijn er ook altijd vele straatartiesten en is er veel streetart te vinden, wat Amsterdam haar artistieke karakter geeft. En eventjes picknicken of barbecueën in de buitenlucht is als vanzelfsprekend in Amsterdam. Er zijn verschillende parken (groot en klein) waar altijd mensen zijn, waar kinderen met elkaar spelen en waar de leukste festiviteiten worden georganiseerd.

Fietsen
Alles is in de dominante stad van Nederland te doen. Het gemak dat je op de fiets kan springen om even naar de film of een museum te gaan is in andere plaatsen niet altijd vanzelfsprekend. Bovendien heeft Amsterdam meer fietsen dan inwoners. In Amsterdam zijn namelijk meer dan één miljoen fietsen te vinden, terwijl er rond de achthonderdduizend mensen wonen.

Bovendien is Amsterdam een van de weinige steden in de hele wereld waar je een parkeergarage kan vinden voor fietsen. Dat Amsterdam dan ook ruim vierhonderd kilometer aan fietspaden heeft, is niet gek. De mobiliteit in de stad per fiets is dus erg hoog.

Openbaar vervoer
Wanneer het Nederlandse weer je tegenhoudt om de fiets te pakken, zijn er genoeg andere mogelijkheden om je te verplaatsen in de Nederlandse hoofdstad. Met vijftien tramlijnen, drieënveertig buslijnen, vier metrolijnen en zes veerverbindingen kan je je zowel overdag als ’snachts makkelijk verplaatsen. De veerverbindingen over het IJ voor voetgangers, fietsers en
bromfietsers zijn zelfs gratis en brengen je dag en nacht van Amsterdam Noord naar het Centraal Station en andersom. De andere openbaar vervoer mogelijkheden zijn ook altijd goedkoper dan een auto in Amsterdam.
Bovendien heb je de zekerheid dat je overal kan komen, wat met een auto niet altijd mogelijk is en ben je milieubewuster bezig.
Wonen op vijf minuten loopafstand van de drukbezochtste winkelstraat van Nederland, de Amsterdamse Kalverstraat, of in een van de vele wijken rondom het centrum van Amsterdam klinkt dus als muziek in de oren voor mensen die van gezelligheid houden. Er zijn veel mogelijkheden qua woningen in Amsterdam. Van authentieke gevelhuizen langs de grachten tot gezellige rijtjeshuizen inrustige wijken en van ruim 2.500 woonboten tot landhuizen, er is keus genoeg! De diversiteit aan woonmogelijkheden trekt ook verschillende mensen aan. Met de 175 verschillende nationaliteiten die Amsterdam telt, is het de stad met de meeste verschillende afkomsten ter wereld.

En met deverschillende winkeltjes en cafeetjes die Amsterdam rijk is, kan jij heerlijk genieten. Goed nieuws voor de koffieliefhebbers: Amsterdam is de op één na grootste koffie consumerende stad ter wereld, gemiddeld worden er 3,2 kopjes koffie per persoon gedronken op een dag. Kortom, meer redenen
heb je niet nodig om in Amsterdam te wonen!

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden