Weespersluis deelplan XA2

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Amsterdam - Weesp
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
107 - 165m2
Kaveloppervlak
91 - 181m2

Over dit project

De woningen in Vechtrijk XA2 worden casco verkocht, dat betekent dat je veel vrijheid hebt in inrichting en afwerking! Er is nog een aantal woningen beschikbaar! Staat jouw droomhuis in optie of gereserveerd? Schrijf je in en je komt op de reservelijst.

De bewoners van Vechtrijk XA2 wonen straks in het sfeervolle centrum van Weespersluis. Hier heerst een hele andere sfeer dan in de andere deelgebieden Lanenrijk en Waterrijk, wat uitsluitend woongebieden zijn. In het centrum vind je een levendige mix van wonen & recreëren én reuring & ontspanning. Hier komt de supermarkt, het gezondheidscentrum, diverse kleinschalig winkels en een horecagelegenheid. Het centrum wordt ‘the place to be’ waar bewoners van Weespersluis elkaar ontmoeten. Vechtrijk XA2 ligt deels aan het centrale ‘ontmoetingsplein’ én aan de haven aan De Gouw. Zie jij jezelf hier straks ook met een glas wijn aan het haventje zitten, uitkijkend over De Gouw?

Duurzame woningen met energielabel A+++
De verschillende duurzaamheidsmaatregelen in de woningen van Vechtrijk XA2 zorgen voor energiebesparing, optimaal wooncomfort en voorbereiding op de toekomst. Zo hebben de woningen energielabel A+++, wekken ze voor een deel hun eigen energie op en zijn alle ramen voorzien van drie-laags isolatieglas (HR+++). Daarbij heeft iedere woning zonnepanelen op de daken, een bodemwaterpomp met vloerverwarming én -koeling en een balansventilatiesysteem met warmteterugwinning.

Tussen water en 3 stadsparken
Vechtrijk XA2 heeft een ideale ligging tussen water en groen. Met uitzicht op de haven en De Gouw én gelegen aan het Muiderslotlaanpark en het Weespersluispark is dit een prachtig stukje Weespersluis. Het Muiderslotlaanpark wordt een prachtig bloemrijk park waar het rondje om De Gouw, een wandel- en fietsroute van ca. 6 km. doorheen loopt. Het Weespersluispark is meer een klassiek stadspark met slingerende paden en glooiende grasvelden, zoals het Vondelpark. Ook het Gouwpark ligt op een steenworp afstand. Dit wordt een actief park, dat uitnodigt tot bewegen en beleven. Hier komt ook het strandje met een aanlegsteiger voor bootjes en een strandpaviljoen. Je loopt straks vanuit je huis in Vechtrijk XA2 dus zó door het park naar het strandje waar je met je kinderen heerlijk in het zand speelt ! Het beste van 2 werelden komt hier samen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Weespersluis deelplan XA2
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 37 beschikbaar
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Eigendom
Volle eigendom

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden