Zandkasteel Amsterdam fase 2

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Amsterdam - Amsterdam
Toekomstig aanbod

€ 810,- p.m. tot € 1.490,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
36 - 109m2

Over dit project

Huur jouw eigen paleis in Zandkasteel in de Amsterdamse Poort. De nieuwe woonhub van Amsterdam. Zandkasteel combineert wonen, werken, horeca en ontmoeten in één van de meest iconische gebouwen van Amsterdam. Aan de binnenstraat, die de verschillende torens met elkaar verbindt, komen verschillende ontmoetingsplekken. Voor ondernemers én bewoners.

In Zandkasteel komen 263 woningen, in verschillende woningtypen, dus je vindt altijd een woning die bij je past. In februari ’23 is de verhuur gestart van de eerste 160 woningen. In maart ’23 is zijn ook de laatste 103 woningen in de verhuur gegaan. Verwachte oplevering is vanaf mei 2023.

Je hebt de keuze uit studio’s, twee- en driekamerappartementen van circa 36 m2 tot circa 109 m2. Dus altijd een woning die bij jouw wensen past. En mooi meegenomen, alle woningen worden voorzien van een complete keuken met inbouwapparatuur, modern sanitair en wand- en vloerafwerking.

Vanuit dit middelpunt ben je direct verbonden met het centrum van Amsterdam, de Zuid-as, Schiphol en winkelcentrum de Amsterdamse Poort. Wonen in een iconisch gebouw, dat duurzaam en hoogwaardig is getransformeerd en van alle gemakken is voorzien.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Zandkasteel Amsterdam fase 2
Start verhuur
Verhuur gestart
Woningen
2 van 103 beschikbaar
Huurprijs (p.m.)
€ 810,- tot € 1.490,-
Type woningen
2-onder-1-kap

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden