Terug naar Project

Singelhuis

Singelhuis
1 Singelhuis: bouwnummer 10

Een heerlijk familiehuis tijdens alle seizoenen

Het Singelhuis is uniek in Vechtrijk 3B1. En wellicht zelfs de enige in zijn soort in heel Weespersluis! Het bijzondere aan deze woning is dat de plattegrond een trapezium-vorm heeft: ca. 5,4 meter breed aan de tuinzijde en zelfs bijna 7 meter breed aan de voorkant van de woning. Door de breedte aan de voorkant ontstaat hier een prachtige royale woon- en leefkeuken. Hier zit je heerlijk met het hele gezin ’s ochtends te ontbijten en ’s avonds met familie en vrienden te borrelen en te tafelen. Terwijl je uitkijkt over de mooie brede groene singel aan het water. ’s Zomers stappen kinderen hier in een roeibootje en zijn ze zo op de Gouw. En met een strenge winter stap je het ijs op voor een rondje schaatsen over deze waterplas en verder door Weespersluis. En dat allemaal met de gezelligheid en levendigheid van het centrum van Weespersluis om de hoek. Dat maakt het Singelhuis tot een heerlijk familiehuis tijdens alle seizoenen.

Voorrang bij toewijzing Vechtrijk 3B1
Bij Vechtrijk 3B1 fase 1 is een van de toewijzingscriteria voor een woning een financiële check door een financieel adviseur. Heb je geen financiering nodig , dan is een financiële of bankverklaring waar dit uit blijkt voldoende. Wanneer je je bij de start van de verkoop inschrijft op een bouwnummer, voeg je je financiële check of bankverklaring toe.

Check door de Financieel adviseur
Voor Vechtrijk 3B1 hebben wij contact met financieel adviseur de Kredieter. Zij zijn volledig op de hoogte van Vechtrijk 3B1. Hun hypotheekadviseurs doen geheel vrijblijvend en kosteloos de financiële check. Heb je geen financiering nodig dan kunnen zij, indien je dit wenst, de bedoelde verklaring verstrekken.
Uiteraard kun je ook bij je eigen financieel adviseur de gevraagde financiële verklaring opvragen en aan ons die verstrekken.

Voor informatie neem contact op met De Kredieter: bel 020-5753320 of mail info@kredieter.nl.

Specificaties:
• Woonoppervlakte van ca. 153 m2
• Keuken voorzien van SieMatic inbouwapparatuur
• Aantal slaapkamers: 4
• Tuinligging noordoosten
• Berging ruim ca. 6 m2
• Eigen parkeerplaats op het binnenterrein
• Energielabel A+++
• Individuele batterij voor energieopslag
• Door inschrijving in het groenregister is rentekorting mogelijk (duurzaamheidshypotheek)

De sfeerplattegronden, artist impressions en situatie van Vechtrijk 3B1 – fase 1 hebben we met zorg samengesteld en geven een goede indruk van het project. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De complete verkoopcontractdocumentatie is vanaf de start van de verkoop verkrijgbaar via de verkopende makelaars en te bekijken op deze website.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Eigendom
Prijs € 740.000,-
Kavel 133 m2
Woonoppervlakte 153 m2
Voorzieningen
Parkeren Parkeerplaats
Tuin Tuin op het Noordoosten
Overige Oplaadpunt elektrische auto

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
10 - 133 m2 153 m2 4 - Verkocht