Groenmarkt Amsterdam

Amsterdam - Amsterdam
Actueel aanbod

vanaf € 980.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
120 m2

Over dit project

Unieke kans, nieuwbouw in de Amsterdamse historische binnenstad!

Met als bonus een zwembad op de daktuin? Bekijk dan de mogelijkheden in nieuwbouwproject Groenmarkt. Hier woon je straks aan een gezellig nieuw Jordanees plein in een licht appartement met grote raampartijen, hoge plafonds en slaapkamers. Heerlijk ruim met minimaal 120m2 verdeeld over twee woonlagen . En nog beter; zeer binnenkort te betrekken! Ook aan parkeren is gedacht; er is een parkeergarage onder het gebouw.
Het ontwerp van Groenmarkt is prachtig, de locatie is uniek midden in de historische binnenstad. Behalve van het groen aan de gevels en op het dak, geniet je in Groenmarkt van veel daglicht. Niet alleen binnen, ook op de balkons. De daktuin is de overtreffende trap, met een glooiend duinlandschap en een zwembad voor de bewoners met een strandhuis. Je kunt hier lekker buiten zitten en genieten van vogels, vlinders, geurende bloemen en weelderige bomen.
Wat je ook doet, hier geniet je altijd van het prachtige uitzicht over de stad.
Bezoek het open huis op 17 juli van 10:00-12:00 en bekijk het nog beschikbare aanbod op www.groenmarktamsterdam.nl/wonen

Meer informatie

Kenmerken

Project
Groenmarkt Amsterdam
Prijs vanaf
€ 980.000,-
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Parkeren
Overdekte parkeerplaats
Overige
Zwembad
Voorz. binnen 1 Km.
Restaurant/cafetaria, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden