Wandgrimeurs

Terug naar Project

Stadswoning B

Eenheid in verscheidenheid

I.v.m. het verstrijken van de deadlines is bouwnummer 7 standaard voorzien van een aansluiting voor een laadkabel. Deze voorziening is in de koopsom inbegrepen.

De stadswoningen van type B hebben een dorpse oudhollandse uitstraling in een afwisselende architectuurstijl. Door de variëteit aan dwars- en langskappen, Delftse stoepen met fraaie hekwerken, en de diversiteit aan gevelkleuren, is deze rij een eenheid in verscheidenheid. De rijke detaillering van de woningen manifesteert zich in de Franse balkons, dakoverstekken, dakkapellen en fraaie contrasterende gevellijsten. De ruime, diepe tuinen en voorzieningen om de hoek maken van deze stadswoning een heerlijk familiehuis.

Specificaties Stadswoning B
Woonoppervlakte ca. 121 – 131 m2
Uitbouw achterzijde optioneel van 1.20 of 2.40 m.
Dubbel openslaande deuren of een schuifpui naar tuin mogelijk.
Bouwnummer 6, 7, 10-12: standaard 5 slaapkamers
Bouwnummer 8 en 9: 3 slaapkamers en een ruime 2e verdieping met mogelijkheden voor een hobbyruimte
Bouwnummer 10, 11 en 12: vliering
Berging ca. 6 m2
Tuinligging noordwesten
Eigen parkeerplaats op het binnenterrein
Energielabel A+++

Vechtrijk XA2 ligt in Weespersluis
Vechtrijk XA2 ligt in Weespersluis, het nieuwe woonlandschap in Weesp. Gelegen bij de Vecht en op een steenworp afstand van het station, van waaruit je binnen 10 minuten in Amsterdam bent. In Weespersluis is veel ruimte voor water en natuur. Middenin de wijk komt een groot nieuw binnenwater; de Gouw. En er komen drie parken: het Weespersluispark, het Gouwpark en het park aan de Muiderslotlaan, en een ongerept natuurgebied ’t Breedland, dat zich uitstrekt over de volle breedte van Weespersluis. Vanuit Weespersluis vaar je straks zo via de Gouw richting de sluis zó de Vecht op. 

Wonen in Weesp
Weesp is een sfeervolle authentieke vestingstad voor echte levensgenieters. Onderdeel van de Hollandse Waterlinie, op slechts 10 minuten van Amsterdam. Oude grachtenpandjes langs de Vecht, smalle sfeervolle steegjes en meer dan 100 monumenten. Het is een stad met machtige forten. Je vindt in Weesp ook heerlijke terrassen aan het water, goede restaurants, fijne boetiekjes en speciaalzaakjes en een knus (film) theater de City of Wesopa. Én goede voorzieningen: sportclubs, van golf tot voetbal en tennis tot hockey, een prachtige yogaschool in een gerestaureerde kerk, een zwembad mét spa wellness, een aantal basisscholen en twee middelbare scholen. En natuurlijk, zoals het een echte stad aan de Vecht betaamt, een eigen bier- en jeneverbrouwer. Gevestigd met brouwerijcafé Wispe in de Laurentiuskerk aan een van de Weesper grachten. 

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Eigendom
Prijs € 645.000,- tot € 680.000,-
Kavel 116 m2 tot 125 m2
Woonoppervlakte 121 m2 tot 131 m2

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
7 - 116 m2 131 m2 - - Verkocht
8 - 116 m2 121 m2 - - Verkocht
9 - 116 m2 121 m2 - - Verkocht
10 - 116 m2 127 m2 - - Verkocht
11 - 116 m2 127 m2 - - Verkocht