Verhuizen? Regel je energiecontract bij Pricewise

Terug naar Project

Stadswoning D

Stadswoningen gelegen aan het rondje Gouw

I.v.m. het verstrijken van de deadlines zijn de bouwnummer 16 en 17 standaard voorzien van een aansluiting voor een laadkabel. Deze voorziening is in de koopsom inbegrepen.

De vijf stadswoningen van type D kennen een grote variëteit aan puntdaken, langskappen en Franse kappen. Door de verschillende kleuren metselwerk, van diep rood tot donkerbruin en oudgrijs en de voortuinen, afgewisseld door Delftse stoepen met een bankje in de gevel, heeft elke woning zijn eigen identiteit. Gelegen aan het rondje Gouw stap je hier zo de deur uit voor een heerlijk rondje wandelen of joggen of een boodschap om de hoek. Met een woonoppervlakte vanaf 137 m2 en een heerlijke tuin is deze stadswoning dé ideale woonplek voor jou en je gezin.

Specificaties Stadswoning D
Woonoppervlakte ca. 137 – 146 m2

Dubbel openslaande deuren of een schuifpui naar tuin mogelijk
Bouwnummer 15, 16, 19: 5 slaapkamers
Bouwnummer 17 en 18: 4 slaapkamers en ruime 2e verdieping met mogelijkheden voor een hobbyruimte
Berging ca. 6 m2
Tuinligging noordwesten
Eigen parkeerplaats op het binnenterrein
Energielabel A+++

Vechtrijk XA2 ligt in Weespersluis
Vechtrijk XA2 ligt in Weespersluis, het nieuwe woonlandschap in Weesp. Gelegen bij de Vecht en op een steenworp afstand van het station, van waaruit je binnen 10 minuten in Amsterdam bent. In Weespersluis is veel ruimte voor water en natuur. Middenin de wijk komt een groot nieuw binnenwater; de Gouw. En er komen drie parken: het Weespersluispark, het Gouwpark en het park aan de Muiderslotlaan, en een ongerept natuurgebied ’t Breedland, dat zich uitstrekt over de volle breedte van Weespersluis. Vanuit Weespersluis vaar je straks zo via de Gouw richting de sluis zó de Vecht op. 

Wonen in Weesp
Weesp is een sfeervolle authentieke vestingstad voor echte levensgenieters. Onderdeel van de Hollandse Waterlinie, op slechts 10 minuten van Amsterdam. Oude grachtenpandjes langs de Vecht, smalle sfeervolle steegjes en meer dan 100 monumenten. Het is een stad met machtige forten. Je vindt in Weesp ook heerlijke terrassen aan het water, goede restaurants, fijne boetiekjes en speciaalzaakjes en een knus (film) theater de City of Wesopa. Én goede voorzieningen: sportclubs, van golf tot voetbal en tennis tot hockey, een prachtige yogaschool in een gerestaureerde kerk, een zwembad mét spa wellness, een aantal basisscholen en twee middelbare scholen. En natuurlijk, zoals het een echte stad aan de Vecht betaamt, een eigen bier- en jeneverbrouwer. Gevestigd met brouwerijcafé Wispe in de Laurentiuskerk aan een van de Weesper grachten. 

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Eigendom
Prijs € 695.000,- tot € 752.500,-
Kavel 113 m2 tot 116 m2
Woonoppervlakte 137 m2 tot 146 m2

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
15 - 116 m2 144 m2 - - Verkocht
16 - 116 m2 145 m2 - - Verkocht
17 - 116 m2 137 m2 - - Verkocht
18 - 116 m2 137 m2 - - Verkocht