Elzenhagen Zuidbuurt - Parkvillaz 6

Amsterdam - Amsterdam
Actueel aanbod

€ 475.000,- tot € 815.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
64 - 135m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 5

Over dit project

PARKVILLAZ 6, 7 en 14 - 100% verkocht
Kom wonen in de tuin van Amsterdam. Dicht bij het centrum van Amsterdam, met groen om de hoek. Elzenhagen Zuid is een wijk vol afwisseling. Typisch Amsterdam Noord. Hier vind je drie deelgebieden; Singelstrook, Noordbuurt en Zuidbuurt. Het eerste deelproject: 'PARKVILLAZ 6,7 en 14' is 100% verkocht.

WELKOM IN DE PARKACHTIGE ZUIDBUURT
Welkom in de parkachtige Zuidbuurt. De Zuidbuurt wordt omringd door water en groen. De kleinschalige opzet en parkachtige omgeving geven een ruimtelijk en vrij gevoel. Kom mee en ontdek het glooiende landschap en de verassende Parkvilla’s. In totaal komen in de Zuidbuurt 16 Parkvilla’s, Kindercampus Mokum met kinderopvang en basisschool, een middelbare school en een sporthal. De Parkvilla’s staan vrij in het openbare, parkachtige gebied van de Zuidbuurt. Geen enkele Parkvilla is hetzelfde en vormen gezamenlijk een familie door het gebruik van een beperkt kleurenpalet en een kubistische massaopbouw. In het park en op de gevels kun je veel groen verwachten. Meer dan 10% van de gevels van de Parkvilla’s bestaat straks uit een groene gevel.

WONINGAANBOD
Er worden ongeveer 375 woningen gebouwd in de Zuidbuurt. Binnen de 16 verschillende Parkvilla's komt een mix van appartementen en maisonnettes, het betreft hier zowel koop- als huurwoningen. Allemaal anders. Allesbehalve standaard dus.

De 73 woningen van Parkvillaz 6, 7 en 14 zijn 100% verkocht.

AUTOVRIJ
De parkachtige Zuidbuurt wordt volledig autovrij. Je kunt op een warme zomerdag fijn met de ramen open slapen, zonder dat je hinder hebt van gemotoriseerd verkeer. Ook kinderen spelen veilig in het parkachtige landschap van de Zuidbuurt. Er komt een ondergrondse stallingsgarage onder Parkvilla 1, 2, 4 en 5, die grenst aan de Elzenhagensingel. Deze garage biedt stallingsplaatsen die optioneel worden aangeboden en zijn voorzien van elektrische laadpalen of voorbereid om in de toekomst elektrisch laden te realiseren. Daarnaast kunnen toekomstige bewoners gebruik maken van deelmobiliteit. Vanuit de stallingsgarage loop je via de voetgangerstoegang gemakkelijk de Zuidbuurt in, en bereik je gemakkelijk je woning. Dankzij de directe ligging aan het OV-knooppunt Metro Noord maak je met nóg meer gemak gebruik van metro en bus. Je bent binnen 10 minuten in hartje Amsterdam

Meer informatie

Kenmerken

Project
Elzenhagen Zuidbuurt - Parkvillaz 6
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 29 beschikbaar
Prijs
€ 475.000,- tot € 815.000,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden