Roof Garden

Amsterdam - Amsterdam
Toekomstig aanbod

€ 410.000,- tot € 495.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
70 - 90m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 2

Over dit project

Stijlvol en stedelijk wonen en ook in een hippe en groene omgeving? Roof Garden wordt the place to be!

Roof Garden biedt een unieke mix van rust en ontspanning, terwijl je tegelijkertijd volop kunt genieten van de levendige dynamiek van de stad. Roof Garden bestaat uit vier afzonderlijke gebouwen met een heel eigen karakter en verschillende woningtypes. Huur of koop? Er is voor iedereen iets passends te vinden.

De binnentuinen van Roof Garden zijn een oase in de stad en vormen ook een groene verbinding tussen de gebouwen. Het zijn hele fijne plekken om tot rust te komen. Verschillende gezellige zitjes maken het de ideale plek om mensen te ontmoeten of om rustig een boekje te lezen.
Ontmoeting en geborgenheid staan centraal in Roof Garden Amsterdam. Roof Garden wordt dé stedelijke groene oase in Amsterdam Sloterdijk-Centrum met betaalbare huur- en koopappartementen.

Het complex bestaat uit vier woonblokken die op speelse wijze met elkaar verbonden worden door de binnentuinen en een unieke, weldadige groene buitenruimte op de vierde verdieping. In Roof Garden bevinden zich 220 appartementen, waarvan 30% sociaal, 40% grote middenhuur woningen voor Amsterdamse sleutelberoepen en 30% vrije sector koopappartementen voor starters, jonge gezinnen en doorstromers

Meer informatie

Kenmerken

Project
Roof Garden
Start verkoop
2024 (1e kwartaal)
Woningen
0 van 59 beschikbaar
Prijs
€ 410.000,- tot € 495.000,-
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Eigendom
Erfpacht
Balkon
Balkon
Overige
Lift
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Winkelcentrum, Ziekenhuis

Woningtypen in dit project

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden