Elzenhagen - Zuidbuurt - Parkvillaz 7 en 14

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Amsterdam - Amsterdam
Actueel aanbod

€ 420.000,- tot € 1.255.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
67 - 185m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 3

Over dit project

PARKVILLAZ 6, 7 en 14
Kom wonen in de tuin van Amsterdam. Dicht bij het centrum van Amsterdam, met groen om de hoek. Elzenhagen Zuid is een wijk vol afwisseling. Typisch Amsterdam Noord. Hier vind je drie deelgebieden; Singelstrook, Noordbuurt en Zuidbuurt. De verkoop van de Parkvilla's in de Zuidbuurt is gestart! Bekijk alvast de woningtypen en kom meer te weten over het eerste deelproject: 'PARKVILLAZ 6,7 en 14'.

WELKOM IN DE PARKACHTIGE ZUIDBUUR
Welkom in de parkachtige Zuidbuurt. De Zuidbuurt wordt omringd door water en groen. De kleinschalige opzet en parkachtige omgeving geven een ruimtelijk en vrij gevoel. Kom mee en ontdek het glooiende landschap en de verassende Parkvilla’s. In totaal komen in de Zuidbuurt 16 Parkvilla’s, Kindercampus Mokum met kinderopvang en basisschool, een middelbare school en een sporthal. De Parkvilla’s staan vrij in het openbare, parkachtige gebied van de Zuidbuurt. Geen enkele Parkvilla is hetzelfde en vormen gezamenlijk een familie door het gebruik van een beperkt kleurenpalet en een kubistische massaopbouw. In het park en op de gevels kun je veel groen verwachten. Meer dan 10% van de gevels van de Parkvilla’s bestaat straks uit een groene gevel.

LANDSCHAP IN DE ZUIDBUURT
De Zuidbuurt is een parkachtige wijk met wandelpaden en verschillende verblijfsplekken in het groen. De buurt wordt volledig autoluw. Vanaf veel plekken tussen het groen is zicht op het water. Het centrale hart van de Zuidbuurt wordt de ontmoetingsplek voor de buurt. Daar komt, nabij de basisschool, een speelplaats die geschikt is voor kinderen tot 12 jaar. De Zuidbuurt is een plek waar jong en oud geniet van rust en ruimte in het groen.

WONINGAANBOD
Er worden ongeveer 375 woningen gebouwd in de Zuidbuurt. Binnen de 16 verschillende Parkvilla's komt een mix van appartementen en maisonnettes, het betreft hier zowel koop- als huurwoningen. Allemaal anders. Allesbehalve standaard dus.

Medio 2023 start de verkoop van de dubbele benedenhuizen, appartementen en penthouses in 'PARKVILLAZ 6, 7 en 14'.
We starten op 16 mei met de verkoop van de appartementen en penthouses in de ParkVillaz 7 en 14.
De locatie voor het verkoopevent is Elzenhagensingel 299 vanaf 16.00 uur tot 19.00 uur bent u van harte welkom
ParkVilla 6 volgt later in het jaar.

AUTOVRIJ
De parkachtige Zuidbuurt wordt volledig autovrij. Je kunt op een warme zomerdag fijn met de ramen open slapen, zonder dat je hinder hebt van gemotoriseerd verkeer. Ook kinderen spelen veilig in het parkachtige landschap van de Zuidbuurt. Er komt een ondergrondse stallingsgarage onder Parkvilla 1, 2, 4 en 5, die grenst aan de Elzenhagensingel. Deze garage biedt stallingsplaatsen die optioneel worden aangeboden en zijn voorzien van elektrische laadpalen of voorbereid om in de toekomst elektrisch laden te realiseren. Daarnaast kunnen toekomstige bewoners gebruik maken van deelmobiliteit. Vanuit de stallingsgarage loop je via de voetgangerstoegang gemakkelijk de Zuidbuurt in, en bereik je gemakkelijk je woning. Dankzij de directe ligging aan het OV-knooppunt Metro Noord maak je met nóg meer gemak gebruik van metro en bus. Je bent binnen 10 minuten in hartje Amsterdam.

Start verkoop 16 mei 2023
Van:
PARKVILLA 7
Parkvilla 7 is op een mooie locatie in het park gelegen, midden in het groen. Deze villa is voor het luxe woongeluk, met appartementen van het hoogste afwerkniveau. Parkvilla 7 huisvest 14 luxe appartementen. De appartementen hebben woonoppervlakten van 85 tot 140 m2. Elk appartement heeft een grote, eigen buitenruimte met een gunstige oriëntatie op de zon. Elk appartement heeft een eigen berging in de woning en fietsparkeerplekken in de gemeenschappelijke fietsenberging op de begane grond.

Parkvilla 7 bestaat in totaal uit vijf woonlagen. Op de begane grond bevinden zich, naast een ruimte entree met lift, trappenhuis en gemeenschappelijke fietsenberging, drie appartementen. Op de 1e, 2e en 3e verdieping bevinden zich eveneens drie appartementen. Op de 4e en hoogste verdieping zijn twee penthouses met grote dakterrassen.

Parkvilla 7 is ontworpen door Marcel Lok Architecten. De gevel krijgt een alzijdig karakter met als eye catcher de prachtige veranda’s over de volle breedte van de gevels. Dit geeft een vriendelijke uitstraling en biedt optimaal woongenot voor de toekomstige bewoners van deze parkvilla.

PARKVILLA 14
Parkvilla 14 ligt nabij het water en biedt met 30 appartementen voor elk wat wils. Toekomstige bewoners kunnen kiezen uit woonoppervlakten van 57 tot bijna 100 m2, met op de bovenste woonlaag een heel bijzonder penthouse van maar liefst 181 m2. Elk appartement heeft een eigen buitenruimte, eigen berging in de woning en fietsparkeerplekken in de gemeenschappelijke fietsenberging op de begane grond. Parkvilla 14 bestaat uit zes woonlagen.

Parkvilla 14 is ontworpen door Bedaux de Brouwer Architecten. Een strak ontwerp dat speels wordt afgewisseld door groen op de gevel en tussen de balkons, dakterrassen op verschillende verdiepingen en ronde hoeken van het penthouse op de bovenste woonlaag.

In verkoop tweede halfjaar 2023
PARKVILLA 6
Parkvilla 6 is centraal in het park gelegen, nabij kinderopvang en basisschool Kindercampus Mokum. Met vijf woonlagen heeft Parkvilla 6 een kleinschalig karakter. Op de begane grond en 1e verdieping bevinden zich acht dubbele benedenhuizen voor gezinnen met een ruime buitenruimte. De begane grond ligt hoger dan het omliggende parklandschap, om zo optimaal privacy en uitzicht te bieden aan de bewoners van de dubbele benedenhuizen. Op de 2e en 3e verdieping komen twee woonlagen met appartementen. Op de bovenste woonlaag komen vier penthouses met ruime buitenruimtes.

Parkvilla 6 is ontworpen door architect Office Winhov. De gevel krijgt een robuust karakter van metselwerkstenen in Vlaams verband in combinatie met geprefabriceerde betonnen balustrade met een verzachtend reliëf. De Parkvilla is asymmetrisch ontworpen, voor een zo ideaal als mogelijke zonoriëntatie van de buitenruimten van de woningen.

Parkvilla 6 met 29 woningen geeft je keuze tussen dubbele benedenhuizen, appartementen en penthouses. De woonoppervlakten variëren van circa 60 tot bijna 135m2. Elke woning heeft een mooie, eigen buitenruimte, een eigen berging in de woning en fietsparkeerplekken in de gemeenschappelijke fietsenberging op de begane grond. Parkvilla 6 is voorzien van een lift.

WANNEER INTREKKEN?
De start bouw is gepland in het laatste kwartaal 2023, de mogelijke oplevering zal naar verwachting in 2025 plaatsvinden

ERFPACHT EN FINANCIEEL ADVIES
Heb je interesse in een woning in Elzenhagen? Als eerste koper van de woning heb je de mogelijkheid om te kiezen voor afkoop van de erfpacht of betaling van jaarlijkse canon. De genoemde vanaf circa prijzen zijn op basis van jaarlijkse canon. Houd er rekening mee dat de canon verplichting van invloed is op de leencapaciteit. Een financieel adviseur kan je hier meer over vertellen. De Kredieter (www.dekredieter.nl) is als financieel adviseur betrokken bij Elzenhagen Zuid. Neem vrijblijvend contact op met De Kredieter via 020 - 575 33 20.

MEER INFORMATIE?
Wil je graag meer weten over PARKVILLAZ 6, 7 en 14? Neem contact op met de verkopend makelaars:

Van de Steege Projectmakelaars
projecten@vandesteege.nl
020 - 435 70 40

Lunshof Makelaars
elzenhagen@lunshof.nl
020 - 345 8 345

Meer informatie

Kenmerken

Project
Elzenhagen - Zuidbuurt - Parkvillaz 7 en 14
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 44 beschikbaar
Prijs
€ 420.000,- tot € 1.255.000,-
Type woningen
Appartement, Penthouse

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden