AMST

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Amsterdam - Amsterdam
Actueel aanbod

Huurprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
41 - 217m2

Over dit project

Tegenover het Amstelstation komen 198 appartementen in de middenhuur en 54 vrije sector huurappartementen op een unieke plek in de stad.

Medio maart start de verhuur. Schrijf je nu in als geïnteresseerde op de projectwebsite https://amst.amsterdam/ en blijf op de hoogte!

Kom wonen in AMST en beleef Amsterdam van binnenuit. Op loopafstand van de Amstel met het centrum van de mooiste stad van ons land om de hoek. Wonen in AMST is een absoluut voorrecht. Een unieke mogelijkheid om het leven in de stad te combineren met een heerlijk appartement waar jij je snel thuisvoelt.

Betaalbaar huren met een middeninkomen!
Voor een stad als Amsterdam is de middenklasse essentieel om de stad leefbaar te houden. Daarom kiest AMST om appartementen te verhuren aan middenhuur. De voorrangsregels die hiervoor gelden hebben betrekking op: gezinnen, lagere middeninkomens en mensen die een sociale huurwoning achterlaten in de regio. Aan het huren van een dergelijk appartement zijn wel voorwaarden verbonden welke je in de veelgestelde vragen op deze website kunt vinden.

In de middenhuur vind je woningen met een huurprijs tussen €1.004,98 en circa €1.174,97 per maand. Van de 198 appartementen in de middenhuur zijn er 152 appartementen van circa 42 m² ideaal voor starters, alleenstaanden of stelletjes. De overige 46 appartementen met een grootte van maar liefst 140 m² zijn uitstekend geschikt voor gezinnen met kinderen.

Vrije sectorhuurappartementen
De appartementen die in de vrije sector worden aangeboden, kennen een minimale huurprijs van €1.298,00 en zijn voor alle inkomens beschikbaar.

Meer informatie

Kenmerken

Project
AMST
Start verhuur
Verhuur gestart
Woningen
0 van 252 beschikbaar
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement

Voorzieningen

Verwarming
Stadsverwarming
Overige
Lift
Voorz. binnen 1 Km.
Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Trein/tramstation

Woningtypen in dit project

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden