energie vergelijken

Spot Amsterdam

Amsterdam - Amsterdam
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.
Huurprijzen n.n.b.

Over dit project

SPOT Amsterdam is nieuw Amsterdams wonen. Een kosmopolitische wijk met Amsterdams karakter. Stedelijk, stijlvol en dynamisch. SPOT Amsterdam krijgt afwisselend hoge woontorens met verre uitzichten over stad en land en kleinere appartementengebouwen aan intieme pleintjes en groene straten. In SPOT ligt alles wat je nodig hebt binnen handbereik én met het centrum van Amsterdam op vijftien minuten reisafstand.

Er komen zo'n 1.000 nieuwe woningen, in een mix van koop en huur. In SPOT kun je straks kiezen uit stijlvolle en duurzame woningen in diverse woonoppervlakten en variaties, van alle gemakken voorzien.

Locatie:
SPOT ligt middenin Amstel III en is onderdeel van de grootste gebiedstransformatie van Amsterdam. Het gebied van de Amstel tot het AMC gaat geheel op de schop. Werken maakt plaats voor wonen, wegen worden parken. Wat nu nog een kantorenwijk is, is straks een bruisende nieuwe woonwijk.

SPOT ligt dichtbij trein- en metrostations en belangrijke snelwegen. Je woont dichtbij sport- en uitgaansvoorzieningen, winkels en cultuur. Park, polder en plassen voor ontspanning en recreëren vind je op minder dan tien minuten fietsen.

SPOT Amsterdam is dé ideale plek in Amsterdam om te wonen, werken en ondernemen. De ontwikkeling start medio 2018. Interesse? Mis het niet. Meld je alvast aan en blijf op de hoogte!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Spot Amsterdam
Koopwoningen
500
Huurwoningen
500
Type woningen
Appartement, Penthouse

Voorzieningen

Parkeren
Overdekte parkeerplaats

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden