Quartz

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Amsterdam - Amsterdam
Actueel aanbod

€ 1.350,- p.m. tot € 4.750,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
49 - 152m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 4

Over dit project

De sierlijke stapeling van 23 woonlagen in combinatie met uitspringende balkons en de afgeronde vormentaal is een organisch ogend stukje bouwkunst. Architectonisch beton, een hoogwaardig sierbeton dat bestaat uit wit cement en natuursteengranulaat, is op verschillende manieren toegepast, van zacht egaal tot een glanzende terrazzo uitstraling. De afgeronde hoeken en natuurlijke vormentaal van de uitwaaierende balkons vergroten het uitzicht en creëren visuele verbindingen door het gebouw heen.

In Quartz kun je kiezen uit bijzonder aangename appartementen van verschillende grootte en afwerking. Woningen beginnend bij 49 vierkante meter tot 152 vierkante meter voor het grootste penthouse. In de exclusieve appartementen en penthouses vind je alle gemakken en kenmerken van de luxe appartementen, plus extra’s zoals een Quooker kraan en andere luxe keukenonderdelen. Alle woningen worden turn-key opgeleverd.

Het serviceniveau is hoog, met onder meer een 24-uurs PA-service en de mogelijkheid tot het huren van een parkeerplaats in de ondergrondse parking.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Quartz
Start verhuur
Verhuur gestart
Woningen
3 van 149 beschikbaar
Huurprijs (p.m.)
€ 1.350,- tot € 4.750,-
Type woningen
Appartement, Maisonnette, Penthouse

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden