Geins, Amsterdam Zuidoost

Amsterdam - Amsterdam
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

'GEINS' ligt aan het Vreeswijkpad in de buurt Gein Amsterdam-Zuidoost. Hier komt een groene, levendige plek om te wonen! Op de nieuwe woonlocatie is ruimte voor twee blokken bebouwing. Jong tot oud kan hier duurzaam wonen in een variatie aan koopwoningen, zoals grondgebonden woningen en appartementen. Er is ruimte voor 135 koopwoningen, rondom een gemeenschappelijke binnentuin voor iedereen. Hier kun je thuiskomen. Of je nu starter op de koopmarkt bent of met je gezin weer terug wilt keren naar Zuidoost. De ontwikkeling van deze woonlocatie doen we niet alleen. Alle betrokken partijen werken samen in ontwerpteam STUDIO1106. Waar ruimte is voor de inbreng van omwonenden en toekomstige bewoners. Maak 't Geins!

LOCATIE
Vreeswijkpad ligt in de buurt Gein in Amsterdam Zuidoost. Kom mee, laten we een kijkje nemen bij het project GEINS. De plek is makkelijk bereikbaar, met metrohalte Gein om de hoek. In de omgeving vind je winkelcentrum Gein. Fijn voor je dagelijkse boodschappen. De ideale ligging van de locatie maakt het makkelijk om de auto wat vaker te laten staan. Er is een uitgebreid netwerk van fietspaden. Met hetzelfde gemak pak je de fiets of het OV. Dat is handig want je bent overal dichtbij. Aan een groen park, naast de nieuwe basisschool De Knotwilg en het Cruyff Court komen de nieuwe woonblokken, daar ontwikkelt Studio 1106 het project GEINS. Deze levendige plek is fijn thuiskomen.

GEINS is met haar ligging in de wijk Gein de perfecte woonlocatie voor een ommetje door de mooie natuur. In nog geen vijf minuten fietsen bereik je de Gaasperplas, een recreatieplas met daaromheen veel groen. De komende jaren wordt deze plek getransformeerd en nog aantrekkelijker om van de natuur te genieten en uitgebreid te kunnen recreëren, sporten en bewegen. Ook wandel je zo naar park en natuurgebied Gaasperzoom. Een groen gebied waar verrassend veel te ontdekken is, met tal van soorten bomen, planten, struiken en grassen. Op de rustige uurtjes spot je er zelfs een rijke vogelpopulatie. Het pure leven in je achtertuin.

HET PLAN
De gemeente Amsterdam heeft AM geselecteerd voor de ontwikkeling van het project GEINS, met 135 koopwoningen aan het Vreeswijkpad in Amsterdam-Zuidoost. De woningen worden ontwikkeld in twee woonblokken. Alle betrokken partijen werken samen in ontwerpteam STUDIO1106. Samenwerken voor kwaliteit is ons motto. STUDIO1106 geeft de ontwikkeling en leefomgeving graag verder vorm samen met toekomstige bewoners en omwonenden.

MAAK 'T GEINS
STUDIO1106 heeft als doel dat de koopwoningen in GEINS een plek worden waar iedereen welkom is. Waar mensen kunnen doorgroeien. Of je nu starter op de koopmarkt bent of met je gezin weer terug wilt keren naar Zuidoost.

In het project GEINS komen ook woningen in het middeldure koopsegment. Deze zijn heel gewild, maar moeilijk te vinden! Daarom ontwikkelen we speciaal voor bewoners uit Zuidoost en mensen die graag weer terug willen keren naar Zuidoost, zodat zij dichtbij familie, vrienden en kennissen kunnen blijven. Ook bewoners van een sociale huurwoning in Amsterdam-Zuidoost krijgen extra kans om straks te kopen.

Toekomstbestendig wonen
De nieuwe woonlocatie wordt een warme plek om te wonen, een buurt die openstaat voor iedereen. Nieuwbouw is dé mogelijkheid om een toekomstbestendige woonomgeving te creëren. Daarom ontwikkelen we comfortabele, duurzame woningen die klaar zijn voor de toekomst. Hier kun je straks thuiskomen in een groene oase! Met collectieve binnentuinen om te relaxen en elkaar te ontmoeten.

Thuiskomen. Waar je lekker tot rust komt om echt even ‘op te laden’.

Denk mee met STUDIO1106
Droom jij van je eigen koopwoning in Amsterdam-Zuidoost? Deel je woondroom met STUDIO1106. Het duurt nog even voor de woningen worden gebouwd. Eerst gaan we samen aan de slag met ontwerpen. Met de inbreng van toekomstige bewoners en buurtbewoners geven we GEINS verder vorm.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Geins, Amsterdam Zuidoost
Koopwoningen
135
Type woningen
Appartement, Eengezinswoning, Maisonnette

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden