Geins, Amsterdam Zuidoost

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Amsterdam - Amsterdam
Actueel aanbod

€ 355.000,- tot € 535.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
70 - 149m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 4

Over dit project

START BOUW GEGARANDEERD!

Wil je een woning in Geins? Schrijf je nu in!

Wil jij ook wonen in een groene omgeving met een goed bereikbaar Amsterdams centrum om de hoek? Dat kan in Geins.
Geins is een splinternieuw thuis voor jong tot ouder met een zeer gevarieerd woningaanbod van 104 appartementen, 15 tweelaagse stadswoningen en 15 eengezinswoningen. Autoluw en groen gelegen in de buurt Gein, aan het Vreeswijkpad en Wisseloord in Amsterdam Zuidoost. De woningen zijn verdeeld over twee duurzame woonblokken, Geins I en II, met daarbinnen een stallingsgarage voor auto’s, fietsen en scooters en twee groene binnentuinen. Hier vind je vast een woning die bij jou past! In Geins kun je zelfs meebeslissen hoe je woning en de gemeenschappelijke ruimten er uit komen te zien. Geins is voor singles, stellen, gezinnen, vrienden en families. Is het ook iets voor jou?

GEINS
Gein, een authentieke wijk in Amsterdam waar buren elkaar nog kennen bij naam. Hierdoor heerst er een fijn gevoel van saamhorigheid. Deze levendige stadswijk biedt een mooie mix van groene omgevingen, goede voorzieningen en een warme sfeer waar je je meteen thuis voelt.

De wijk biedt voldoende faciliteiten en voorzieningen die het dagelijks leven gemakkelijk en plezierig maken. Met diverse winkels, gezellige cafés en restaurants en uitstekende scholen is Gein een ideale plek voor gezinnen om te wonen en te leven. In 10 minuten rijd je op de snelwegen A2 en A9 en met de metro naast de deur sta je binnen 30 minuten op CS Amsterdam. Maar wat nog dichterbij is, is al het groen om de hoek. Rondom de nabijgelegen Gaasperplas kun je genieten van heerlijke wandelingen en ontspannen picknicks te midden van groen en water. Een verademing vergeleken met het hectische stadsleven.
Voor het eerst sinds de jaren 80 is er in de wijk weer ruimte voor nieuwbouw. Geins is een splinternieuw thuis voor jong tot ouder met 134 koopwoningen. De woningen zijn verdeeld over twee woonblokken, met daarbinnen twee groene gemeenschappelijke binnentuinen. Daaronder ligt een stallingsgarage voor auto’s, scooters en fietsen. Geins is voor singles, stellen, gezinnen en families.

HET PLAN
In Geins kun je kiezen uit vier verschillende woningtypen, van compacte twee- of driekamerappartementen van circa 70m2 tot eengezinswoningen en mogelijkheid van meergeneratiewoningen van maar liefst circa 149m2. Alle appartementen, stadswoningen en eengezinswoningen beschikken over een eigen buitenruimte. Bewoners ontmoeten elkaar in de groene binnentuinen die volop zon geniet.

De vier woningtypen in Geins:
- 89 compacte twee- en driekamerappartementen
- 15 royale drie- en vierkamerappartementen
- 15 tweelaagse stadswoningen
- 15 eengezinswoningen met mogelijk tot meergeneratiewoningen.

Welk woningtype is jouw favoriet?

LOCATIE
Vreeswijkpad ligt in de wijk Gein in Amsterdam Zuidoost. Hier verveel je je nooit. Het is dé plek voor iedereen die houdt van een levendige omgeving.

Overal dichtbij
Van Geins aan het Vreeswijkpad in Amsterdam Zuidoost wandel je zo naar metrohalte Gein. Vanaf hier sta je met de metro binnen een half uur op Amsterdam Centraal Station. Ook met de auto is de bereikbaarheid goed. Binnen enkele autominuten ben je op de A2 en A9. Comfortabel op weg naar je bestemming. De ideale ligging van de locatie maakt het overigens makkelijk om de auto wat vaker te laten staan. Er is een uitgebreid netwerk van fietspaden. Met hetzelfde gemak pak je de fiets of het OV. Dat is handig want je bent overal dichtbij.

Gein, een groene en rustige woonwijk in het stadsdeel Gaasperdam in Amsterdam Zuidoost. Het nieuwbouwproject Geins wordt ontwikkeld aan het Vreeswijkpad en Wisseloord in Gein, naast het nieuwe gebouw van alles-in-één-school De Knotwilg en het Johan Cruyff Court. Een prachtige locatie aan een groene zone met water, op wandelafstand van winkelcentrum Gein en metrohalte Gein. Het is de perfecte woonlocatie voor een ommetje door stadspark Gaasperplas en of natuurgebieden Gaasperzoom en Reigerbos. Ook sport en recreatie is op fietsafstand te bereiken. Neem een kijkje op kinderboerderij ’t Brinkie of ga een balletje trappen bij voetbalclub Geinburgia. Op deze locatie stond een cluster met oude schoolgebouwen van De Knotwilg en Montessorischool. Deze oude gebouwen zijn gesloopt waarmee ruimte is vrijgekomen voor woningbouw.

VOORZIENINGEN IN DE BUURT
In de omgeving van Geins is een gevarieerd aanbod voorzieningen. Voor je dagelijkse boodschappen wandel je naar winkelcentrum Gein, waar je terecht kunt bij winkels als de Jumbo, Primera en een divers aanbod lokale winkels. Verder vind je er Gezondheidscentrum Gein. Voor nét wat meer aanbod winkels fiets je in 3 minuten naar winkelcentrum Reigersbos. Ook de voorzieningen voor kinderen zijn goed met direct naast de locatie alles-in-één-school De Knotwilg met een basisschool en kinderopvang. Voor oudere kinderen is er een middelbare school op loopafstand. Voor een workout kun je terecht bij Sport en Fitnesscentrum Pleizier. Behoefte aan meer rust en groen? Rondom Geins vind je schitterend groen. Grote kans dat de Gaasperzoom je favoriete plek wordt voor een ontspannen wandeling. Je bent er zo!

DUURZAAM WONEN (energielabel A+++ en A++++)
De duurzame maatregelen in de woningen zorgen voor energiebesparing, optimaal wooncomfort, een gezond binnenklimaat én een aantrekkelijke korting op je hypotheek. Zo hebben de woningen energielabel A+++ of een A++++ en wekken ze hun eigen energie op. Iedere woning is zeer goed geïsoleerd en heeft zijn eigen zonnepalen op het dak, aan de balkons en gevels, ventilatie via een warmteterugwinsysteem (WTW) en is aangesloten op de collectieve WKO met vloerverwarming en vloerkoeling door de hele woning. Door deze maatregelen kun je een duurzaamheidshypotheek afsluiten. Hiermee krijg je mogelijk een aantrekkelijke rentekorting op je hypotheek. Vraag de financieel adviseur naar de mogelijkheden.

In de stallingsgarage zullen voor de bewoners en buurtbewoners van Geins elektrische deelmobiliteit beschikbaar zijn. Handig, want je deelt dan een auto of fiets met anderen. En dat heeft voordelen. Je hoeft bijvoorbeeld niks aan te schaffen. En je auto staat niet 90% van de tijd ongebruikt in de garage. Deze deelmobiliteit zal continue worden afgestemd op de behoefte van de bewoners en buurtbewoners, in samenwerking met de bewoners.

ECOLOGISCH WONEN
Buiten huis dragen zowel de geveltuinen en de binnentuinen, met insectvriendelijke pluk- en fruittuin, als de vijver aan de westkant bij aan het behoud van de natuurlijke omgeving en biodiversiteit. De kopers beslissen mee aan de inrichting van de geveltuinen en de binnentuinen.

KOOPSTART MAAKT EIGEN WONING BEREIKBAAR
Nu goedkoper instappen en later afrekenen. Dat is de gedachte achter de KoopStart. Met KoopStart kun je in Geins een appartement kopen voor een lagere prijs dan de marktwaarde en dat kan nou net het verschil maken tussen wel of niet aan bod komen op de koopwoningmarkt.

Het werkt als volgt. Op 89 appartementen verleent AM een zogeheten ‘koperskorting’ op de marktwaarde. Hierdoor is een groot deel van de woningen meer bereikbaar voor starters op de woningmarkt. Zodra je de woning weer verkoopt of als je tussentijds wilt afrekenen, betaal je deze koperskorting, rekening houdend met de waardeontwikkeling, aan AM. Stijgt de waarde van de woning, dan betaal je ook een deel van de waardestijging. Daalt de waarde, dan wordt een deel van deze waardedaling in mindering gebracht op het te betalen bedrag.

De verlaagde koopprijs heeft als voordeel dat je nu misschien net wél een hypotheek kunt afsluiten en tegelijkertijd profiteert van lagere maandlasten.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Geins, Amsterdam Zuidoost
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
41 van 134 beschikbaar
Prijs
€ 355.000,- tot € 535.000,-
Type woningen
Appartement, Eengezinswoning, Maisonnette

Voorzieningen

Parkeren
Overdekte parkeerplaats
Eigendom
Erfpacht
Verwarming
Koeling, Vloerverwarming, Warmte Koude Opslag (WKO)
Overige
Lift, Oplaadpunt elektrische auto
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Golfbaan, Huisarts, Kinderdagopvang, Sportcomplex, Supermarkt, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden