Elzenhagen Zuid

Amsterdam - Amsterdam
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Elzenhagen Zuid

Elzenhagen Zuid is een wijk vol afwisseling. Typisch Amsterdam Noord. Dé plek voor jou als je houdt van een mix van cultuur, architectuur, natuur en verschillende typen mensen. Hier worden de komende jaren ca. 1800 nieuwe woningen gerealiseerd.

De wijk zelf is rustig en kindvriendelijk, omringd door water en groen. Ga lekker sporten of ontspannen bij sportpark Elzenhagen, natuurspeelpark Jeugdland, of het Noorderpark. En de bereikbaarheid? Die is top. Gelegen aan de ring A10 en het nieuwe metrostation van de Noord-/Zuidlijn, in no-time ben je de stad in en uit. En in 10 minuten sta je in hartje Amsterdam.

Loop vanuit je stamcafé zo om de hoek het park in. Spring op de fiets naar het centrum of ga voor een rondje Noordhollandsch kanaal. Vanavond een buurtbarbecue aan de kade. Morgen thuis op de bank met je favoriete snacks van de toko. Elke dag is anders. Keuzes. Vrijheid. Alles in de buurt.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Elzenhagen Zuid
Start verkoop
Verkoop gestart
Type woningen
Appartement, Geschakeld, Hoekwoning, Overig, Penthouse, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden