OurDomain Amsterdam South East

Amsterdam - Amsterdam
Actueel aanbod

€ 1.782,- p.m. tot € 2.130,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
67 - 83m2
Aantal slaapkamer(s)
2

Over dit project

OurDomain Amsterdam South East is een laagdrempelige en gastvrije plek voor bewoners, buren, bezoekers en mensen die werkzaam zijn in omliggende kantoren. Het complex biedt veel service en voorzieningen.

Dit specifieke woonconcept benadrukt de balans tussen modern “shared living” en persoonlijke ruimte. Daarom worden naast de hoogwaardige appartementen ook uitgebreide services en faciliteiten geboden aan onze bewoners. Faciliteiten omvatten flexibele werk- en studieplekken, supersnelle wifi in je appartement en lounges, fitnessruimte, bar-restaurant, bioscoopzaal, muziekkamer, Jumbo City supermarkt, 24/7 bewaking, Service Desk, groen stadspark, parkeergarage en een overdekte fietsenstalling. Kortom een plek waar je elke dag iets nieuws kan uitzoeken om te gaan doen!

De parkeergarage heeft een capaciteit van 400 auto's voor bewoners en bezoekers en zal ook voorzien zijn van deel e-auto's en e-bikes. De gebouwen worden beheerd door een toegewijd service team dat 6 dagen per week eersteklas service biedt.

Bekijk de virtuele rondleiding om een indruk te krijgen van onze voorzieningen:

https://my.matterport.com/show/?m=QUVaRANq9pP


Schrijf je in om een melding te krijgen wanneer er een appartement vrijkomt middels de volgende link:

https://southeast-thisisourdomain.securerc.co.uk/onlineleasing/ourdomain-amsterdam-south-east/floorplans.aspx?_gl=1*7wpq03*_ga*MTM4MzkyMTE3LjE1OTIyMTUwNDY.*_gid*MjMyNzk5MzAxLjE2NDI2NjcwOTc.

Meer informatie

Kenmerken

Project
OurDomain Amsterdam South East
Start verhuur
Verhuur gestart
Huurprijs (p.m.)
€ 1.782,- tot € 2.130,-
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Parkeren
Garage
Eigendom
Huur
Verwarming
Vloerverwarming
Balkon
Balkon, Frans balkon
Overige
Lift, Oplaadpunt elektrische auto, Terras
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Fitness, Golfbaan, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Trein/tramstation, Winkelcentrum, Ziekenhuis

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden