Gare du Nord

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Amsterdam - Amsterdam
Toekomstig aanbod

Huurprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
30 - 135m2

Over dit project

Wonen in een upcoming stuk Amsterdam? Binnenkort kan het! Alle voorzieningen in de buurt en de fantastische verbinding met Amsterdam-centraal maken dit tot een fijne locatie voor jouw nieuwe huurappartement. Of je nou zoekt naar een knusse studio of een ruim 3-kamerappartement, je vindt het in een van de 184 huurappartementen in Gare du Nord!

Binnen 5 minuten met de metro naar Amsterdam Centraal, op 800 meter van de A10 en pal naast het metrostation. De bereikbaarheid van Gare du Nord is een klasse apart. Het appartementencomplex heeft een eigen parkeergarage, ruime fietsenstalling, horeca en zelfs een fitnessruimte. En dat in een wijk die volop in ontwikkeling is, met veel voorzieningen op loopafstand. Een unieke locatie, waar je vanaf 800,- per maand al zo’n gewild appartement met balkon en berging kunt huren. Dat is Gare du Nord.
Voor meer informatie zie de projectwebsite www.hureningaredunord.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Gare du Nord
Start (voor)verhuur
08-07-2021
Huurwoningen
184
Type woningen
Appartement, Geschakeld

Woningtypen in dit project

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden