Gare du Nord

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Amsterdam - Amsterdam
Toekomstig aanbod

Huurprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
30 - 135m2

Over dit project

Wonen in een upcoming stuk Amsterdam? Binnenkort kan het! Alle voorzieningen in de buurt en de fantastische verbinding met Amsterdam-centraal maken dit tot een fijne locatie voor jouw nieuwe huurappartement. Of je nou zoekt naar een knusse studio of een ruim 3-kamerappartement, je vindt het in een van de 184 huurappartementen in Gare du Nord!

Binnen 5 minuten met de metro naar Amsterdam Centraal, op 800 meter van de A10 en pal naast het metrostation. De bereikbaarheid van Gare du Nord is een klasse apart. Het appartementencomplex heeft een eigen parkeergarage, ruime fietsenstalling, horeca en zelfs een fitnessruimte. En dat in een wijk die volop in ontwikkeling is, met veel voorzieningen op loopafstand. Een unieke locatie, waar je vanaf 800,- per maand al zo’n gewild appartement met balkon en berging kunt huren. Dat is Gare du Nord.
Voor meer informatie zie de projectwebsite www.hureningaredunord.nl

Wonen op een levendige plek in Amsterdam
Gare du Nord is qua bereikbaarheid niet te overtreffen. Met de ferry over het IJ of 5 minuten met de metro, Amsterdam centrum is binnen handbereik. Of is het andersom? Amsterdam Noord is de afgelopen jaren getransformeerd tot een interessante wijk met een overvloed aan nieuwe restaurants, bars, hotels en winkels. Ontelbare kunstenaarsinitiatieven, festivals en start-ups zorgen voor een levendige sfeer. Maar dit stadsdeel heeft nog een ander gezicht: groene pittoreske plattelandsdorpen en oud-Hollandse dijkwoningen. Afwisselend en divers. Hierdoor is Amsterdam Noord ontwikkeld tot een aantrekkelijke plek om een woning te huren. Huren in Gare du Nord is jouw kans om zelf te wonen op deze bijzondere locatie.

Goede bereikbaarheid met auto en OV
De nieuwe Noord-Zuid lijn zorgt ervoor dat je vanuit Gare du Nord met de metro binnen 5 minuten in Amsterdam Centraal staat en in 15 minuten in Amsterdam Zuid. Metro gemist? Dan neem je gewoon de bus. En vanuit Amsterdam Centraal Station ben je natuurlijk ook zo in Utrecht, Rotterdam of op Schiphol. Via de A10 is ook met de auto de bereikbaarheid uitstekend. Een ideale locatie dus voor als je voor je werk vaak op pad moet. Of als je familie verspreid over het land woont.
Ook voor de meer dagelijkse activiteiten ben je snel op weg. Voor je boodschappen kun je na 5 minuten lopen terecht bij het ruime winkelaanbod van Boven 't Y. Zin in groen? Pak je fiets en ga eens op pad. Wie weet kom je uit in Nopeind. Met zijn drie straten een mooi overzichtelijk contrast met de drukte in onze hoofdstad.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Gare du Nord
Start verhuur
Verhuur gestart
Woningen
0 van 184 beschikbaar
Type woningen
Appartement, Geschakeld

Voorzieningen

Eigendom
Huur

Woningtypen in dit project

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden