2Peer

Amsterdam - Amsterdam
Actueel aanbod

Huurprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
70 - 105m2

Over dit project

2Peer, dé kans om als woningdelers te huren in Amsterdam!
2Peer (Cruquius Amsterdam) bestaat uit 23 appartementen, ontwikkeld voor woningdelers, variërend van 70 tot 105 m². Elke bewoner huurt een eigen zeer ruime slaapkamer mét luxe badkamer, de woonkamer/keuken/balkon deel je met één of maximaal twee andere woningdelers. Je kan je samen inschrijven met een toekomstig medebewoner maar wij kunnen je uiteraard ook helpen bij de zoektocht naar jouw perfecte huisgenoot.
2Peer is gelegen op Cruquius in Amsterdam-Oost. Dit gebied transformeert van een voormalige industriële zone naar een nieuw en levendig woon- een werkgebied. Gevarieerde architectuur wordt afgewisseld met gerestaureerde historische gebouwen. Er is veel aandacht voor groen, biodiversiteit, duurzaamheid en het omliggende water speelt een hoofdrol in deze stoere woonomgeving.
Ga naar WWW.2PEER.NL voor meer informatie.

Meer informatie

Kenmerken

Project
2Peer
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden