Weespersluis Waterrijk 4B1

Amsterdam - Weesp
Actueel aanbod

€ 625.500,- tot € 1.925.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
134 - 257m2
Kaveloppervlak
116 - 835m2
Aantal slaapkamer(s)
4 - 5

Over dit project

Waterrijk 4B1: landelijk wonen tussen Gouw en Vecht

In misschien wel het mooiste deel van Waterrijk (4B1), aan het breedste deel van de centrale waterplas in Weespersluis de Gouw, komt een prachtige villawijk aan het water. Hier ervaar je een enorme weidsheid. Met een prachtig uitzicht. De variatie in villa’s en herenhuizen is groot.

Je hebt hier keuze uit 8 exclusieve vrijstaande villa’s, deels met tuinen aan het water mét houten aanlegsteiger voor een sloep, 32 stijlvolle twee-onder-een-kapvilla’s, 28 statige herenhuizen aan een haventje en 24 vier-onder-een-kapwoningen in een prachtige rustieke barn stijl met een rijke detaillering.

In totaal 92 woningen in een natuurlijk woonlandschap aan de Gouw. Én vlakbij de Vecht. Bootjes, houten steigers en een haventje kenmerken de rijke beleving van het water in dit deel van Weespersluis.Landelijk, ontspannen, robuust en altijd oer-Hollands met de rijke uitstraling van de dorpen langs de Vecht. Omringd door water en natuur geniet je hier van een heerlijk buitenleven.

Grote variëteit
De herenhuizen met uitzicht op het tegenovergelegen haventje zijn echte eyecatchers. Hier is de architectuur anders dan in de rest van het woonlandschap. Steviger, robuuster, geïnspireerd op de architectuur van oude Hollandse havenstadjes zoals Huizen en Muiden. Dit havengebied loopt heel naturel over in de villawijk met vrijstaande en twee-onder-een-kapvilla’s. Hier gaan de kades over in natuurlijke oevers met rietkragen en waterlelies. Met je sloep vaar je zo door de ‘Weespersluis’ de Vecht op richting Nigtevecht, Amsterdam, de Loosdrechtse Plassen en het IJmeer. Door de riante kavels en de groene hagen ervaar je hier rust en privacy. Tel daarbij op de nabijheid van het water en je geniet het hele jaar van een heerlijk vakantiegevoel. Dat is wonen en leven op topniveau.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Weespersluis Waterrijk 4B1
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 92 beschikbaar
Prijs
€ 625.500,- tot € 1.925.500,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden