Singel 299

Amsterdam - Amsterdam
Actueel aanbod

vanaf € 1.100.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
206 m2

Over dit project

Nú te koop: Wonen aan het Singel in Amsterdam.
Riant wonen aan het Singel in het gezellige centrum van Amsterdam, aan de rand van de ‘Negen Straatjes’ met tal van winkels en gezellige horeca om de hoek. De Jordaan, het Leidseplein en de Dam bevinden zich op loopafstand.

In dit gerestaureerde rijksmonument is nog één prachtig appartement te koop. Een buitenkans! Het riante appartement van ca. 206 m2 bevindt zich op de twee bovenste verdiepingen. Het is casco afgewerkt dus je kunt het helemaal naar eigen wens indelen en afbouwen.

Over belangrijke zaken als de fundering, het dak, de buitengevels en de ramen hoef je je geen zorgen te maken. Deze zijn tijdens de restauratie allemaal aangepakt.

Vraagprijs: € 1.100.000 k.k.
Interesse? Neem contact op met de makelaar
Wil je meer weten over deze buitenkans in het gezellige centrum? Neem dan contact op met Hallie & Van Klooster Makelaardij voor een vrijblijvende bezichtiging. Contactpersoon is Jesper Kiestra: 020-6816716. Of kijk op de website https://www.hallie-vanklooster.nl/aanbod/singel-299-2/ voor meer informatie.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Singel 299
Prijs vanaf
€ 1.100.000,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden