Weespersluis - toekomstig aanbod

Amsterdam - Weesp
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

AM is betrokken bij de ontwikkeling van het prachtige woonlandschap Weespersluis. In Weespersluis komt een groot aantal woningen. Deels zijn de woningen al gebouwd en bewoond, een ander deel is in aanbouw. In 2021 gaat een aantal fraaie twee-onder-en-kapvilla’s, vrijstaande villa’s en herenhuizen in het deelgebied Waterrijk in verkoop. Landelijk gelegen tussen het Breedland, een natuurgebied dat zich uitstrekt over de volle lengte van Weespersluis, en het nieuwe water dat middenin Weespersluis komt; de Gouw.

Ben je geïnteresseerd? Schrijf je dan alvast in voor dit toekomstig aanbod in 2021. Dan houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen en de start van de verkoop.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Weespersluis - toekomstig aanbod
Start verkoop
Verkoop gestart
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden