Marktkwartier West

Amsterdam - Amsterdam
Toekomstig aanbod

Over dit project

MARKT KWARTIER WEST
Het best bewaarde geheim tussen Jordaan en Westerpark

We zijn begonnen!
De metamorfose van een afgesloten terrein naar een eigenzinnige woonwijk is begonnen.
Dit is nog niet zichtbaar, maar op de achtergrond wordt hard gewerkt aan de realisatie van dit ambitieuze project. Het Foodcenter wordt compacter en verhuist naar de noordkant van het gebied. Dit schept ruimte voor een nieuw stuk stad met een unieke ligging. Direct aan de Jan van Galenstraat tussen Jordaan en Westerpark wordt dit ambitieuze project gerealiseerd. Ben je enthousiast geworden?

Werp een blik op jouw toekomst
We zijn nog niet zo ver dat we je kunnen verbluffen met prachtige schetsen van de verschillende woningen en er zijn nog geen verkoop- of huurprijzen beschikbaar. We kunnen je wel al inzicht geven in onze planning.

Omgeving
Het best bewaarde geheim van Amsterdam wordt binnenkort stap voor stap prijsgegeven. Een nieuw hart voor Amsterdam-West, voortaan verbonden met de rest van de stad. Te ontdekken voor alle Amsterdammers.

Locatie
Wie woont in Marktkwartier West, wil de wijk niet uit. Maar toch: het Westerpark en de Jordaan zijn op loopafstand. Winkels en openbaar vervoer om de hoek, goede uitvalswegen vlakbij.

Zoek je een woning?
Wil je een woning kopen of huren in Marktkwartier West? Schrijf je dan in als geïnteresseerde. Ga naar www.marktkwartierwest.nl voor meer informatie.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Marktkwartier West
Start verkoop
Verkoop gestart
Start verhuur
Verhuur gestart
Type woningen
Overig

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Eigendom
Erfpacht, Huur, Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Bioscoop/theater, Busstation, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden