Bredius

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Amsterdam - Amsterdam
Toekomstig aanbod

€ 725.000,- tot € 995.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
87 - 128m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

Bredius:
Riante en stijlvolle appartementen in Spaarndammerbuurt (Amsterdam). Verkoop gestart!
Alle voordelen van nieuwbouw en de karakteristieke, historische uitstraling van de Amsterdamse School. Je combineert het in nieuwbouwproject Bredius, in de Spaarndammerbuurt in Amsterdam West. Bredius bestaat uit 22 koopappartementen van 85 tot 130 vierkante meter, met vier of vijf kamers.

Locatie:
Bredius verrijst aan de rustige Zaanstraat, op vijf minuten autorijden van de ring A10 en A5 en op zes minuten fietsen van het Centraal Station. Het woningaanbod is gevarieerd, waardoor allerlei doelgroepen zich hier thuis voelen, ook gezinnen. Er zijn diverse indelingsmogelijkheden en elk appartement heeft een balkon of terras op het zuiden of zuidwesten.

Nul-op-de-meter:
Het gaat om nul-op-de-meter appartementen (energielabel A+++). Dat betekent dat de woning net zo veel energie verbruikt als duurzaam wordt opgewekt. Dat scheelt niet alleen in je energierekening, je hebt hierdoor ook de mogelijkheid van een rentekorting op je hypotheek. Bovendien kun je sinds 1 januari 2024 voor woningen, afhankelijk van het energielabel, extra geld lenen bovenop je maximale hypotheek. Met een A+++ is dat € 30.000,- extra.

Ook op andere manieren is wonen in Bredius duurzaam. In de constructie van het gebouw wordt veel hout verwerkt, waarmee CO2 wordt opgeslagen. Het project is daarnaast ‘rainproof’, wat betekent dat regenwater zo veel mogelijk wordt opgevangen en gebruikt. Als bewoner kun je gebruikmaken van een deelauto. En dankzij nestkasten, insectenhuizen en groene gevels draagt Bredius ook nog eens bij aan de biodiversiteit in de stad.

Amsterdamse School:
Het ‘thuisgevoel’ in Bredius heeft overigens niet alleen met het woningaanbod te maken. Ook de uitstraling van het gebouw zorgt ervoor dat je je hier meteen welkom voelt. De architect heeft zich bij het ontwerp namelijk laten inspireren door de aangrenzende gebouwen, die in de stijl van de Amsterdamse School zijn gebouwd. De menselijke maat voert de boventoon, met onder meer versieringen in de bakstenen gevels, steile daken, bijzondere vormen en beeldhouwwerk van natuursteen.

Verbinding met de buurt:
Kenmerkend zijn daarnaast de poorten die in het gebouw zijn verwerkt, waardoor de binnentuin in verbinding staat met de buurt. Die binnentuin wordt een groene oase voor bewoners én bezoekers. Om van de zon te genieten, de kinderen veilig buiten te laten spelen en mensen te ontmoeten. Onder die binnentuin ligt een parkeergarage, met mogelijkheden om je elektrische auto op te laden.

Koopappartementen binnenkort in verkoop:
De verkoop van de 22 koopappartementen in Bredius start binnenkort. De prijzen beginnen bij 725.000 euro (v.o.n.), exclusief afgekochte erfpacht en exclusief parkeerplaats. Heb je belangstelling? Ga dan naar de projectsite (https://bredius-amsterdam.nl), lees meer over de koopappartementen en meld je alvast aan. Dan krijg je vanzelf bericht wanneer de verkoop start.

Voorzieningen en huurappartementen:
Behalve 22 koopappartementen komen er ook (op de begane grond) ruimtes voor kleine bedrijven, buurtorganisaties, sport- en lifestyleactiviteiten en ateliers. Verder krijgt Bredius 83 vrije sector huurappartementen. Het gaat om twee-, drie- en vierkamerappartementen en friends woningen. De inschrijving voor de huurwoningen start ongeveer een half jaar voor de oplevering, die begin 2026 wordt verwacht. Gaat jouw voorkeur uit naar een huurwoning? Meld je ook dan aan via de projectsite (https://bredius-amsterdam.nl), dan blijf je op de hoogte.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Bredius
Start verkoop
24-06-2024
Woningen
22 van 22 beschikbaar
Prijs
€ 725.000,- tot € 995.000,-
Type woningen
Appartement, Overig

Voorzieningen

Parkeren
Garage
Eigendom
Erfpacht
Verwarming
Koeling, Vloerverwarming, Warmte Koude Opslag (WKO)
Overige
Lift, Oplaadpunt elektrische auto

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden