Lanenrijk 2B3 ZUID

Amsterdam - Weesp
Actueel aanbod

€ 515.000,- tot € 950.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
97 - 155m2
Kaveloppervlak
100 - 294m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 4

Over dit project

Binnenkort in verkoop!

Weespersluis: Het gevoel van thuiskomen
Je vindt Weespersluis precies tussen Muiden en Weesp. Hier woon je lekker ruim en rustig met Amsterdam, Almere en ’t Gooi om de hoek. Het schilderachtige landschap van Weespersluis wordt zoveel mogelijk behouden. Het grootste deel blijft open voor water en groen en slechts een derde van het gebied wordt bebouwd. Zo kun je straks volop genieten van de natuur om je heen. Misschien vaar jij binnenkort met je sloep zo  de Vecht op. Of loop je vanuit je huis een ‘rondje plas’ over het mooie recreatiepad langs het water. 

Net iets meer
Ben jij een stadmens die stiekem verlangt naar rust, ruimte en dorpse gezelligheid? Of een Weesper die graag in de buurt blijft wonen? Dan is
Weespersluis een prachtige plek voor jou. Lanenrijk 2B3 ZUID wordt de nieuwste wijk in Weespersluis. Hier woon je echt bijzonder, zeker als je kiest voor een stijlvolle woning van Blauwhoed en Van Wijnen. Je vindt er veel singels, lanen en hofjes en de architectuur is geïnspireerd op ‘fin de siècle’. Dit maakt het straatbeeld verrassend speels. Niets is standaard, zoals in nieuwbouwwijken vaak het geval is. En door het warme, dorpse gevoel en de betrokkenheid in de buurt voel je je hier snel thuis. Met de verkoop van de eerste woningen is de toon gezet. Wat een enthousiasme. Niet zo gek, want Lanenrijk is echt een klasse apart. Iets voor jou?

Meer informatie

Kenmerken

Project
Lanenrijk 2B3 ZUID
Start (voor)verkoop
05-06-2024
Woningen
0 van 66 beschikbaar
Prijs
€ 515.000,- tot € 950.000,-
Type woningen
(Patio)Bungalow, 2-onder-1-kap, Eengezinswoning, Geschakeld, Herenhuis, Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden