Weespersluis Vechtrijk 3B1 fase 3

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Amsterdam - Weesp
Actueel aanbod

€ 495.000,- tot € 1.395.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
77 - 200m2

Over dit project

In deze fase komen 38 woningen, verdeeld over 8 verschillende woningtypes: van Vechtse Tweekappers en een vrijstaande Parkvilla tot gelijkvloerse Laanhuizen en maisonnettes (Vestehuizen). In dit buurtje loopt een bijzondere groene wandelstraat voor ontmoeting (zitjes) en spelen. Autovrij, dus hier geniet je rustig en ontspannen aan de voorzijde van je woning terwijl de kinderen veilig op straat spelen.

Energielabel A++++ woningen met eigen batterij voor energieopslag
Alle woningen zijn energieneutraal, hebben energielabel A++++, zijn gasloos, voorzien van een warmtepomp met vloerverwarming en voldoen aan de laatste duurzaamheidseisen. Een aantal woningen heeft een individuele batterij voor opslag van opgewekte energie.

Tussen water en stadsparken
Waar je ook woont in Vechtrijk 3B1, overal ben je verbonden met water of groen. Met wijds uitzicht over het Gouwpark, het brede gedeelte van de Gouw of de groene laan aan de zuidzijde. Vanuit jouw woning loop je zo het park in voor een wandeling, speelgelegenheden voor de kinderen, of je vaart een rondje over de Gouw en via de sluis naar de Vecht.

Voorrang bij toewijzing
Bij Vechtrijk 3B1 fase 3 is een van de toewijzingscriteria voor een woning een financiële check door een financieel adviseur. Als je geen financiering nodig hebt, is een financiële of bankverklaring waar dit uit blijkt voldoende. Wanneer je je bij de start van de verkoop inschrijft op een bouwnummer, voeg je je financiële check of bankverklaring toe. Lees meer over voorrang bij toewijzing onder Blog.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Weespersluis Vechtrijk 3B1 fase 3
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 38 beschikbaar
Prijs
€ 495.000,- tot € 1.395.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Hoekwoning, Maisonnette, Rijwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden