The Newton

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Amsterdam - Amsterdam
Toekomstig aanbod

Huurprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
46 - 109m2

Over dit project

WONINGZOEKER THE NEWTON STAAT ONLINE!

Duurzaam en groen wonen in Amsterdam, dat kan in The Newton. Op de Zuidas verrijst een in het oog springend nieuwbouwproject met 101 luxe huurappartementen. Een bijzonder complex waar elke woning baadt in het zonlicht door de driehoekige bouw en de hoge ramen. Een gemeenschappelijke daktuin verbindt de twee woongebouwen van The Newton, een plek waar bewoners kunnen genieten van de zon en van de kleurrijke tuin vol bomen en planten.

Een geheime oase van groen, midden in Amsterdam.

De lichte en duurzame appartementen van The Newton – ontworpen door diederendirrix Architecten – halen daglicht en de natuur naar binnen. Ontdek jouw droomwoning nu in de woningzoeker. Er zijn verschillende soorten appartementen beschikbaar, voor elke woonwens of gezinssamenstelling. Heb je jouw ideale huis gevonden? Vanaf nu kun je jouw voorkeur via de website voor een bouwnummer achterlaten.

"Ranke driehoek"

Gebouwd op een hoek doet The Newton denken aan dat beroemde New Yorkse gebouw: de Flatiron Building. Diederendirrix architecten ontwierpen een rank driehoekig gebouw dat zoveel mogelijk zonlicht vangt, daarbij geholpen door raampartijen die bijna van vloer tot plafond reiken. Een speels en duurzaam complex binnen de ring van Amsterdam.

Meer informatie

Kenmerken

Project
The Newton
Start verhuur
Verhuur gestart
Woningen
0 van 101 beschikbaar
Type woningen
2-onder-1-kap

Woningtypen in dit project

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden