Blau

Amsterdam - Amsterdam
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
56 - 123m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 3

Over dit project

Amsterdams Blau
66 luxe koopappartementen midden in de stad

Delft gaat er prat op, maar in tegeltjes kun je niet wonen. In het Amsterdamse Blau wel en hoe!? Luxe appartementen op een prachtige locatie. Een levendige buurt met gezellige kroegen, hippe restaurantjes, groene parken en heel veel meer. Alle stedelijke voorzieningen op loopafstand en de Amsterdamse binnenstad niet ver weg.

Interesse?
Belangstelling? Schrijf je op WONENINBLAU.NL alvast in als belangstellende. Wij houden je dan graag op de hoogte. De verkoop start naar verwachting in het 1e kwartaal van 2025. De verwachte start bouw is in het 3e kwartaal van 2025.

Wat is Blau?
Blau kent 13 verdiepingen. Helemaal bovenaan komen de exclusieve penthouses. Op de 12e verdieping tref je 4 luxe appartementen aan. Op de 2e t/m 11e verdiepingen komen ruime 2- en 3-kamerappartementen. Op de 1ste verdieping zal zich het kantoor van De Nijs vestigen. Op de begane grond is plek voor winkels en horeca en een grote fietsenberging met plek voor maar liefst 220 tweewielers. Onder de ringweg A10 komen circa 450 parkeerplaatsen voor de auto.

• 4-kamerpenthouses van ruim 120 m² met buitenruimtes van ruim 60 m²
• 4 luxe 2- en 3-kamerappartementen van 52 of 92 m² met grote balkons van ruim 40 m²
• 2- en 3-kamerappartementen variërend van ca. 57 tot 76 m² met comfortabele buitenruimtes

De omgeving van Blau is.. groen!
De Sloterplas, de Oeverlanden, de Nieuwe Meer, het Vondelpark of het Rembrandtpark. Vanuit Blau heb jij keuze te over. Zo veel groen in jouw buurt komt ten goede aan de leefbaarheid en geeft je zeker met mooi weer alle kansen om te genieten, te sporten of te wandelen in de frisse buitenlucht. Liever een nog groter natuurgebied opzoeken? Vaar vanaf de Oeverlanden met het pontje naar het mooie Amsterdamse bos. Geniet daar in het voorjaar van de prachtige bloesems in het bloesempark.

Blau aan de ring, midden in de stad
Weinig plekken in Amsterdam zijn beter bereikbaar dan Blau aan het Delflandplein. Hoe kan dat ook anders met de ringweg A10 om de hoek en het openbaar vervoer op loopafstand. De bus, tram én metro vind je hier allemaal in een straal van enkele honderden meters. Zelfs treinstation Lelylaan is niet ver weg. En als echte Amsterdammer heb je natuurlijk altijd jouw fiets nog. Binnen 10 minuten sta je in het Vondelpark of bij de Sloterplas.

Delflandplein bevindt zich ook vlakbij de gezellige en altijd levendige Hoofddorppleinbuurt. Het plein is het hart van de Delflandpleinbuurt. Profiteer van gezellige horeca tentjes, praktisch handige supermarkten en fijne speciaalzaken wanneer je de deur uitstapt. Dankzij stedelijke vernieuwing is het plein in opkomst en hét levendige centrum van de wijk. De openbare ruimte van het Delflandplein en de omliggende straten zullen worden vernieuwd. Er liggen plannen voor het bouwen van nieuwe woningen, bedrijven en winkelpanden. Deels zijn deze plannen al uitgevoerd. Kopen in Blau is dus mooi wonen én een slimme investering!

Belangstelling?
Neem vast een kijkje op WONENINBLAU.NL en meld je aan voor de nieuwsbrief. Wij zorgen dat je dan op de hoogte blijft van de start van de verkoop.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Blau
Start verkoop
2025 (1e kwartaal)
Start verhuur
2025 (1e kwartaal)
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden