Wonen in Weespersluis

Amsterdam - Weesp
Toekomstig aanbod

€ 210.000,- tot € 600.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
50 - 140m2

Over dit project

NIEUWBOUWPROJECT LANENRIJK IN WEESPERSLUIS
GROTE VARIATIE AAN WONINGEN
Als je net onder de rook van Amsterdam zoekt naar meer woonruimte, meer groen, comfort van een nieuwbouwwoning en faciliteiten om de hoek? Kijk dan eens verder op deze website. Vlakbij de historische kern van Weesp, ligt het nieuwbouwproject Lanenrijk. Een nieuwe wijk met veel water en grote variëteit aan woningen die gekenmerkt worden met de zogenaamde ‘fin de siècle’ stijl. Deze stijl kenmerkt zich door rijk gedetailleerde gevels, veranda’s, ornamenten, bijzondere kozijnen en bijvoorbeeld hogere plafonds. Deze sfeer sluit perfect aan bij het authentieke karakter van Weesp en bij de buitenplaatsen langs de Vecht. Lanenrijk is een stadsparkbuurt met veel singels, lanen en hofjes gelegen vlak bij het centrum van Weesp.

De eerste fase is reeds opgeleverd en bewoond en de tweede fase is nog in aanbouw maar zal ook snel de nieuwe bewoners welkom heten.

NIEUW AANBOD
Na de zomer komen er weer 27 prachtige woningen in de verkoop. Deze keer met 3 appartementen, 8 benedenwoningen met tuin, 9 bovenwoningen met prachtige franse balkons en terras aan de achterkant, 5 Laanwoningen en 1 Herenhuis met erker aan de zijkant. Op de website staan de nieuwe beelden van deze parchtige nieuwe droomwoningen. Schrijf je in als geïnteresseerde op www.woneninweespersluis.nl.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wonen in Weespersluis
Prijs
€ 210.000,- tot € 600.000,-
Type woningen
Appartement, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden