Westerpark West

Amsterdam - Amsterdam
Toekomstig aanbod

Kenmerken

Woonoppervlak
35 - 325m2

Over dit project

Westerpark West

De ontwikkeling van Westerpark West is in volle gang. Hier woon je straks met alle comfort en faciliteiten van de stad aan en in het groen met een stedelijk plein met alles wat je nodig hebt. Een goede koffie op het terras, hardlooproutes door het park, midden in het stedelijk leven met alle ruimte en comfort.

Westerpark West biedt een grote diversiteit aan appartementen voor verschillende doelgroepen. Er worden zes- tot achthonderd woningen in een open, groene, duurzame en kindvriendelijke woonbuurt ontwikkeld met het Westerpark in je achtertuin. En de woningen worden gebouwd op eigen grond! Voor starters bijvoorbeeld; de fijne studio’s en urban tiny houses vanaf 35m² en de twee- en driekamerappartementen vanaf 50m². Voor doorstromers en gezinnen zijn er prachtige appartementen vanaf 60m² tot 150m². Voor wie nog groter denkt; de ruime lofts en prachtige penthouses vanaf 120m² tot ruim 325m² met een fenomenaal uitzicht over de stad of het park. In alles is rekening gehouden met het creëren van een zeer hoogwaardige plek om te wonen, werken en recreëren. Groen en de ontwikkeling van groen vormen daarin belangrijke elementen, ook in de woning. Dat uit zich door de verscheidenheid aan buitenruimtes, voortuinen, loggia’s, balkons, dakterrassen, balkontuinen en wintertuinen. Ook rondom de gebouwen wordt veel aandacht besteed aan de groengebieden waarin je heerlijk kan ontspannen, rond kan wandelen en verblijven.

Cultuurpark Westerpark biedt met het Westergasfabriekterrein onderdak aan een aantal restaurants met heerlijke terrassen, fijne koffiezaken en culturele organisaties. Er is altijd wat te doen en te beleven.
Westerpark West is één van de groene kralen in de lange ‘ketting’ van (stads)parken, volkstuincomplexen en natuurgebieden tot aan Halfweg: de Brettenzone.

Geïnteresseerd in dit project? Ga naar www.westerparkwest.amsterdam.nl voor meer informatie of om je in te schrijven. Of bezoek "De Woonkamer: Haarlemmerweg 516 gebouw C. Geopend vrijdag van 13.00 h tot 15.00 h.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Westerpark West
Type woningen
Appartement, Eengezinswoning, Penthouse

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Eigendom
Volle eigendom
Overige
Lift
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs

Locatie

Actueel

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden