Weespersluis Vechtrijk 3B1 fase 5

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Amsterdam - Weesp
Actueel aanbod

€ 605.000,- tot € 1.100.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
113 - 197m2
Kaveloppervlak
103 - 473m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 5

Over dit project

Vechtrijk 3B1 fase 5 in verkoop
De verkoop van de tien boerderijachtige woningen in het groene Vechtrijk 3B1 fase 5 is in volle gang. Hier woon je omsingeld door waterrijke lanen en boomgaarden en nabij het Gouwpark. Na de Meet en Greet is de inschrijving op 1 februari 2024 gesloten. Staat jouw droomwoning onder optie of gereserveerd? Je kunt je nog steeds inschrijven en bent dan reserve kandidaat.

Na het succes van de andere vier fases, komen in deze fase tien unieke woningen die zich onderscheiden door hun boerderijstijl. Het vernieuwde aanbod omvat vijf verschillende woningtypes. Waaronder luxe twee-onder-een-kapwoningen (Vechtsehoeve en Weesperhoeve), de unieke Sluisvilla, het royale Sluishuis en de terugkeer van de succesvolle future living woning, het Oranjeriehuis. Omsingeld door waterrijke lanen, boomgaarden en het groene Gouwpark, nabij het centrum van Weespersluis met de haven aan de Gouw en aan de rand van Vechtrijk en dus Weespersluis.

Luxe en landelijk wonen
Wat fase 5 echt bijzonder maakt, is de stilistische en ruimtelijke knipoog naar het boerderijgevoel. Alle tien woningen bieden vrij uitzicht op de weilanden, hebben een ruime tuin en liggen direct aan de boomgaard, groenstroken en/of pleintjes. De architectuur ademt de sfeer van herenboerderijen uit, met sfeervolle luiken, houtwerk en gedetailleerde dakkapellen. Hier ervaar je luxe wonen gecombineerd met de charme van het platteland. Op deze plek met uitzicht over de weilanden ervaar je de energie van het nabijgelegen vestingstadje langs de Vecht, en de rust van de omringende natuur.

Duurzaamheidsaspecten
Alle woningen hebben energielabel A++++, zonnepanelen en zijn gasloos. Iedere woning is uitgerust met een individuele batterij voor energieopslag, een unieke toepassing waarover meer te lezen is op onze website onder Blog. Ook zijn alle woningen voorzien van vloerverwarming die wordt gereguleerd door een duurzame bodemwarmtepomp.

Compleet en aanpasbaar
Elke woning beschikt over een moderne keuken met inbouwapparatuur en verzorgde badkamer en toiletten. Homestudios, een experience center en online platform, begeleid je bij het aanpassen van je huis naar jouw wensen en persoonlijke situatie, met advies en inspiratie voor jouw ideale thuis. Naast de sfeerplattegronden laten de optieplattegronden je een aanpasbare indeling zien. Hiermee krijg je de kans om je nieuwe huis naar eigen wens in te delen, in te richten en volledige woonklaar af te werken.

Voorrang bij toewijzing
Bij Vechtrijk 3B1 fase 5 is een van de toewijzingscriteria voor een woning een financiële check door een financieel adviseur. Als je geen financiering nodig hebt, is een financiële of bankverklaring waar dit uit blijkt voldoende. Wanneer je je bij de start van de verkoop inschrijft op een bouwnummer, voeg je je financiële check of bankverklaring toe. Lees meer over voorrang bij toewijzing onder Blog op onze website.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Weespersluis Vechtrijk 3B1 fase 5
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 10 beschikbaar
Prijs
€ 605.000,- tot € 1.100.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Rijwoning

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden