Yvie

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Amsterdam - Amsterdam
Toekomstig aanbod

Huurprijzen n.n.b.

Over dit project

176 UNIEKE HUURAPPARTMENTEN
De huurappartementen in Yvie bevinden zich op verdieping 11 tot en met 29. Op elke verdiepingsvloer liggen verschillende woningtypen. Afhankelijk van de grootte van het appartement heb je de beschikking over 1, 2, 3 of zelfs 4 slaapkamers.

Privébalkon met loggia
Welk type je ook kiest, elk appartement heeft minimaal één eigen privébalkon met prachtig uitzicht over de stad en/of het IJ. Sommige appartementen hebben zelfs een loggia. Een stukje overdekt terras, waar je heerlijk kunt zitten als het weer nog niet helemaal perfect is.

Tot in de puntjes verzorgd
Alle appartementen worden volledig afgewerkt opgeleverd. De grijs/witte Bruynzeel keuken is voorzien van een natuurstenen composiet werkblad en luxe apparatuur. De badkamer is afgewerkt met natuurstenen keramische tegels. Elk appartement heeft een apart toilet. De grotere woontypes beschikken over een extra gastenbadkamer en -toilet. Het licht gekleurde vinyl parket in de S en M appartementen geeft de appartementen de exclusieve looks van een houten vloer, maar is veel makkelijker in onderhoud. De L en XL appartementen hebben een houten vloerafwerking. De muren zijn netjes glad afgewerkt met stuc, klaar om zelf te schilderen of te behangen. Kortom, je voelt je meteen thuis in Yvie.

Living with wow effect
Op de 30e verdieping bevinden zich vier penthouses, één op elke hoek van het gebouw. Bij binnenkomst valt meteen de dubbele verdiepingshoogte op. Wow! De enorme raampartijen in de living geven je werkelijk een adembenemend uitzicht over Amsterdam! Via de design trap kun je nóg een stapje hoger. Vanaf de vide op de 31e verdieping stap je zo het enorme privéterras op. Het terras is deels overdekt, dus het is hier 365 dagen per jaar genieten.

Om aan te melden of meer informatie ga naar de proejctwebsite www.yvie.com

Meer informatie

Kenmerken

Project
Yvie
Woningen
48 van 176 beschikbaar
Type woningen
Appartement, Overig, Penthouse

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden