Amstel Living

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Amsterdam - Amsterdam
Toekomstig aanbod

€ 1.089,- p.m. tot € 1.089,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
67 - 84m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 2

Over dit project

BETAALBAAR WONEN OP EEN ONBETAALBAAR MOOIE PLEK

Zoekt u een modern én betaalbaar nieuwbouwappartement aan het water, op fietsafstand van hartje Amsterdam, in de middenhuursector? Dan komt u thuis in Amstel Living! Een unieke kans betaalbaar te wonen op een onbetaalbaar mooie plek.

HEERLIJK WONEN AAN DE AMSTEL

Aan het water van de Duivendrechtsevaart op steenworp afstand van de Amstel verrijst een imposant appartementencomplex: Amstel Living. Dit opvallende V-vormige gebouw tussen de Rademakerstraat en Meermontkade telt 50 moderne middenhuurwoningen. Deze sfeervolle driekamerappartementen zijn verdeeld over vijf etages en variëren in grootte van ruim 67 m² tot 84 m².

Hier geniet u iedere dag van een complete keuken met inbouwapparatuur, een zonnige woonkamer, sfeervolle badkamer en twee slaapkamers. Bovendien beschikt u over een heerlijke, groene binnentuin die de ontmoetingsplek vormt van Amstel Living. Parkeren doet u in de ondergrondse parkeergarage, die ruimte biedt aan 41 auto’s. Op de begane grond vindt u handige fietsenstallingen. Het gebouw heeft meerdere entrees aan de Meermontkade en Rademakerstraat.

ALLES WAT U NODIG HEBT, VINDT U HIER
Amstel Living dankt haar naam aan de unieke ligging vlakbij de Amstel. Hier vindt u alles wat u nodig hebt. Gezellige terrasjes aan het water, een supermarkt om de hoek, groene stadsparken op loopafstand en een uitstekende verbinding met het openbaar vervoer. Ook met de auto bent u in een mum van tijd op weg via de A2 of de A10.

Vanaf uw voordeur fiets u langs de Amstel in nog geen kwartiertje naar de Dam. Voor een avondje uit hoeft u niet zo ver te zoeken. Het Oosterpark is dichtbij, net als evenementenlocatie Q-Factory. Bent u sportief? Dan zit u hier goed. Om de hoek vindt u sportpark Drieburg, klimhal Club Monk en roeivereniging RIC.

SCHRIJF NU IN

Schrijf nu in op de projectwebsite en blijft op de hoogte van de verhuur. In de loop van oktober zal de verhuur starten.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Amstel Living
Woningen
0 van 55 beschikbaar
Huurprijs (p.m.)
€ 1.089,- tot € 1.089,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden