Bajeskwartier - The Jay

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Amsterdam - Amsterdam
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
34 - 48m2
Aantal slaapkamer(s)
2

Over dit project

The Jay heeft 135 slimme, compacte woningen van tussen de 34 en 48 vierkante meter voor out-going types die hun vleugels willen uitslaan, maximaal genieten van de vrijheid en mogelijkheden van Bajeskwartier. Stap de deur uit en binnen 50 meter vind je metrostation Spaklerweg, twee haltes en je bent op de Zuidas. Of spring op de fiets en fiets in 10 minuten naar de Dam. Een afspraakje buiten de ring? Pak een van de deelauto’s uit de mobiliteitshub. Dat is ‘living the smart way’ in The Jay! The Jay is er voor iedereen die wil neerstrijken in het hippe en bruisende Bajeskwartier.

Coffee-to-go bij je favoriete tentje, spontaan lunchen met vrienden en onderweg naar huis nog even snel een biologische take away in je tas. De stad is je achtertuin. Je kiest voor smart. Een nieuw appartement, super duurzaam en onderhoudsvrij zodat je daar geen omkijken naar hebt. Met alles in de buurt en altijd iets te doen. Elke dag is anders. Je houdt je opties open. Je ziet wel hoe het loopt. Terrasje pakken, strandje aan de Amstel of een gezellige vrijmibo met de buren in de gezamenlijke tuin van The Jay. Starter of senior, solo of samen, jong of oud. Hier woont alles door elkaar. In een verticale woonstraat van zeventien verdiepingen aan buren, is er altijd wel iets leuks te beleven”. En heb je de keukentafel wel gezien, dan ga je toch gewoon naar kantoor of schuif je aan bij de co-working space in The Jay.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Bajeskwartier - The Jay
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 135 beschikbaar
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden