South Dock

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Amsterdam - Amsterdam
Toekomstig aanbod

€ 1.375,- p.m. tot € 2.800,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
62 - 129m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 4

Over dit project

Geïnteresseerd in een huurwoning aan de zonkant van het IJ?
Schrijf je via het digitale inschrijfformulier voor één van de appartementen. De verhuur is gestart!

NDSM South Dock biedt ruimte aan meer dan tweehonderd appartementen voorzien van een buitenruimte. De appartementen variëren in type en grootte. Van tweekamerappartementen met circa 62 m² woonoppervlak tot vijfkamerappartementen met circa 129 m² woonoppervlak, elke woonwens wordt beantwoord in NDSM South Dock!

Door de grote raampartijen van je appartement zie je de lichtjes van schepen voorbijvaren, de ondergaande zon en de stad die ontwaakt. Op NDSM komt alles samen: de authenticiteit van het industriële verleden met modern wooncomfort en de perfecte mix van levendigheid, ruimte en geborgenheid. De gemeenschappelijke tuin, de ondergrondse parkeergarage en de begane grond met kantoren, winkels en horeca maken dit dé ideale plek om te wonen en werken.

NDSM South Dock ligt op een toplocatie in Amsterdam aan het IJ. Door de gunstige ligging is het slechts 10 minuten rijden naar de A10 en de stad is nooit ver weg, met de pont ben je in 10 minuten in het centrum van Amsterdam. In de directe omgeving van NDSM South Dock vind je unieke hotspots.

Wil jij wonen met uitzicht op het IJ? Schrijf je dan in voor NDSM South Dock en laat je woonwensen achter op de projectwebsite. Zodoende ben je als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en kunnen we de huurappartementen nog beter afstemmen op jouw wensen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
South Dock
Start verhuur
Verhuur gestart
Huurprijs (p.m.)
€ 1.375,- tot € 2.800,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden