Horizons Amsterdam

Amsterdam - Amsterdam
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.
Huurprijzen n.n.b.

Over dit project

HORIZONS AMSTERDAM
Horizons is de start van een nieuwe generatie gebouwen. Het ademt, denkt en voelt, net als de longen, het brein en het hart in het menselijk lichaam. Deze elegante en verfijnde systemen zijn in de natuur geëvolueerd, waarbij state-of-the-art technologie dit heeft vertaald naar de gebouwde omgeving. Horizons legt de stip voorbij de horizon en laat zien dat mens en natuur volledig in harmonie kunnen leven. Het is een duurzaam icoon voor de stad Amsterdam, voor Nederland en voor de rest van de wereld. Met Horizons komt een gebouw tot leven wat 5 keer een positieve impact heeft op de stad. Het is…

Energiepositief: Het gebouw levert energie in plaats van dat het energie gebruikt;
CO2 negatief: Het gebouw stoot per saldo geen CO2 uit maar slaat het op;
Een gesloten grondstoffen kringloop: Afval wordt als grondstof hergebruikt en niet weg gegooid;
Voor de natuur: Het gebouw breekt de biodiversiteit niet af, maar herstelt deze;
Voor iedereen: Het gebouw gaat eenzaamheid tegen en zorgt voor verbinding tussen bewoners.
WONINGEN
Het programma van Horizons bestaat uit 67 middeldure huur appartementen in verschillende maten, 49 koopappartementen en 10 stadswoningen. Daarnaast is er ruimte voor bedrijvigheid in de plint, en is er een gemeenschappelijke woonkamer voor alle bewoners. Er is een inpandige fietsenberging aanwezig, en auto- en scooter parkeren worden met laadvoorzieningen aangeboden in een verdiepte garage onder het gebouw.

Horizons laat zien dat we duurzame samenleving kunnen leven, waarbij mens en natuur elkaar versterken. Dat we kunnen leven op basis van overvloed. Overvloed van energie, natuur, grondstoffen, schone lucht en sociale verbondenheid. De mens en natuur volledig in harmonie.
Voor meer informatie zie projectwebsite www.horizonsamsterdam.com

Meer informatie

Kenmerken

Project
Horizons Amsterdam
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden