PUUUR IJCE

Amsterdam
Toekomstig aanbod

€ 250.000,- tot € 850.000,-

Over dit project

PUUUR IJCE
Centrumeiland op IJburg Amsterdam is een nieuw eiland waarop de komende jaren voor 70% zelfbouw woningen worden gebouwd. Bouwgroep Samen in Amsterdam realiseert hier een woongebouw met 9 grondgebonden gezinswoningen en 13 appartementen. De grondgebonden woningen hebben de voordeur aan de straat. De bewoners ontmoeten elkaar op het gemeenschappelijke dakterras. Het wordt een duurzaam en rainproof woongebouw met een eigen inpandige verdiepte parkeerkelder.

Architectenbureau Atelier PUUUR met zelfbouwervaring ondersteunt de bouwgroep tot en met de realisatie van een prachtig woongebouw.

Projectwebsite: www.puuurijce.nl

-----------------------------------------------------------------------

Centrumeiland
Centrumeiland is de grootste zelfbouwlocatie van Amsterdam en is gelegen in een prachtige waterrijke omgeving aan het natuurgebied IJmeer, vlakbij strand Blijburg. Er komen hier vooral zelfbouwwoningen. Bewoners dragen zo in grote mate bij aan de uitstraling van de wijk. Centrumeiland wordt een stedelijke woonomgeving en krijgt een sfeervol leefklimaat. Het wordt een compacte wijk met bouwblokken die variëren in grootte en verspringen ten opzichte van elkaar. Zo ontstaat er meer ruimte voor pleintjes en groen.

-----------------------------------------------------------------------

Duurzaam
De ambitie is om PUUUR IJCE energieneutraal en gasloos te realiseren. Het project wordt aangesloten op een collectieve WKO op Centrumeiland. Op het dak wordt energie opgewekt door middel van zonnepanelen. Daarnaast wordt regenwater opgevangen in een waterbuffer. Dit wordt vervolgens gedoseerd teruggegeven aan de straat om onder andere de plantsoenen te bewateren. Op deze manier wordt het Riool Ontlast bij een regenbui en komt de straat niet blank te staan.

- Wekt energie op dmv zonnepanelen
- Aangesloten op Collectieve WKO verwarming en comfort Koeling
- Wordt niet aangesloten op gas
- Ventilatie via WTW

-----------------------------------------------------------------------

Keuzevrijheid
Er zijn verschillende woningtypes. Hierbij is het mogelijk om de indeling van de woningen naar de wens van de bewoners aan te passen. Je bepaalt zelf (individueel) het gewenste type, de grootte, de indeling en uiteraard de afwerking. Samen in het collectief wordt de architectuur en o.a. de invulling en afwerking van de collectieve ruimtes bepaald. Ben je geïnteresseerd? Sluit je dan nu aan.

Meer informatie

Kenmerken

Project
PUUUR IJCE
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
22
Prijs
€ 250.000,- tot € 850.000,-
Type woningen
Appartement
Advertentie

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden