PUUUR IJCE

Amsterdam - Amsterdam
Actueel aanbod

€ 490.850,- tot € 667.730,-

Kenmerken

Woonoppervlak
48 - 159m2
Inhoud
188 - 421m3

Over dit project

Heb je wel eens gedacht aan het bouwen van je eigen woning? Geen wonder dat je geïnteresseerd bent in het nieuwbouwproject PUUUR IJCE op het splinternieuwe Centrumeiland IJburg in Amsterdam. De kopers van PUUUR IJCE bouwen samen in cpo een prachtig woongebouw met 9 grondgebonden stadswoningen en 16 appartementen van 50 tot 160 m².

PUUUR IJCE wordt een rainproof, duurzaam, gasloos woongebouw met een eigen inpandige parkeerkelder.
De woning van jouw keuze deel je in naar eigen wens met de hulp van de architect. Ook denk je mee over de invulling van de gemeenschappelijke ruimte en het dakterras. Er is al een enthousiaste groep kopers en een ervaren architect die hen ondersteunt bij het hele proces. In 2019 start de bouw en in 2020 wordt het mooie woongebouw opgeleverd.

Samen bouwen met zekerheid
Collectief opdrachtgeverschap (cpo) betekent dat de kopers samen de opdrachtgever zijn voor het bouwen van dit woongebouw. De kopers worden goed begeleid door de architect en de bouwgroepbegeleider die veel ervaring hebben met dit soort processen. In het gebouw komen 25 woningen die verschillen qua type en grootte. Woon jij liever in een stadswoning met de voordeur aan de straat en een eigen terras of in een appartement met balkon of dakterras? Wat je ook kiest, de woning kun je zelf indelen met de hulp van de architect. Dus maak het op IJburg!
Er is een gemeenschappelijk terras en een gezamenlijke ruimte waar de bewoners elkaar ontmoeten. Heb jij al ideeën voor de invulling van deze ruimte?

Fijn thuiskomen
Centrumeiland is het eerstvolgende eiland van IJburg. Daarna worden er nog drie eilanden aangelegd, zodat Centrumeiland ook echt in het centrum ligt. Veel nieuwbouw op Centrumeiland wordt in cpo uitgevoerd. Zo hebben de nieuwe bewoners veel invloed op de sfeer en uitstraling van de wijk. De woonblokken staan niet strak in het gelid, maar ze verspringen. Ook is er hoogteverschil aangelegd tussen het midden en de oevers van het eiland. De getrapte omgeving die zo ontstaat en de vele kleine, groene pleintjes maken het een echt gezellige buurt. En auto’s zijn te gast. Vanaf Centrumeiland ben je in 20 minuten bij Centraal Station met de tram. Die tram wordt overigens doorgetrokken naar de nieuwe eilanden, dus de eilanden zijn prima bereikbaar. Lekker wandelen langs de promenade of surfen en zonnen op het Strandeiland. En dan fijn thuiskomen in jouw comfortabele woning in PUUUR IJCE.

Bijzonderheden:
- Mooie architectuur;
- Eigen regie;
- Woning indelen met architect;
- Samen gemeenschappelijke ruimte invullen;
- Gezamenlijk terras;
- Grote balkons;
- Rainproof, gasloos, epc 0,1;
- Snel traject;
- Garanties bouw;
- Van 50 tot 160 m²;
- Vanaf € 285.700,-- v.o.n.

Ben je net zo enthousiast geworden als wij? Neem snel contact op, dan kun je nog deelnemen aan de volgende themabijeenkomst en samen met de bouwgroep meedenken en meebeslissen over het gebouw.

Meer informatie

Kenmerken

Project
PUUUR IJCE
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
15
Prijs
€ 490.850,- tot € 667.730,-
Type woningen
Appartement, Maisonnette

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden