Terug naar Project

Penthouse

Buitengewoon wonen, in de allermooiste penthouses met grote terrassen en gelegen op eigen grond. Dit is ultiem woongenot aan de rand van ??n van de oudste stadsparken van Amsterdam, het Westerpark!
De Voortuinen, een woongebouw bestaande uit veertien verdiepingen, is een klasse apart. Het wonen aan het water, de terrassen en de grote open raampartijen zijn opvallend; zo kun je nog meer genieten van deze heerlijke locatie en het panoramisch uitzicht over het Westerpark en Amsterdam.

De spectaculaire penthouses van 319 m2 tot 324 m2 zijn ruim van opzet en bieden alle privacy die u zich kunt wensen. Door de opvallende ramen, van vloer tot plafond, profiteert uw appartement van een fenomenale lichtinval. Om nog maar te zwijgen van het schitterende uitzicht over de stad of het park. Hierdoor wordt binnen buiten en buiten binnen. Zo kunt u nog meer genieten van deze heerlijke locatie. Op de ruime terrassen groeien speciaal geselecteerde bomen en zelfs een zwembad of dakterras behoort tot de mogelijkheden. De penthouses van De Voortuinen bieden ultiem woongenot.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Eigendom
Prijs € 3.385.000,-
Woonoppervlakte 319 m2 tot 324 m2

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
A13.1 - - 324 m2 5 - Geleverd
A13.2 - - 319 m2 4 - Geleverd