energie vergelijken

Terug naar Project

N. Parkvilla 14 - Penthouse

PARKVILLA 14 ligt nabij het water en biedt met 30 appartementen voor elk wat wils. Toekomstige bewoners kunnen kiezen uit woonoppervlakten van 57 tot bijna 100 m2, met op de bovenste woonlaag een heel bijzonder penthouse van maar liefst 181 m2. Parkvilla 14 bestaat uit zes woonlagen.

Kies jij voor wonen 'on top of the world'? Met een verdieping helemaal voor jezelf en je medebewoners? Dan is dit penthouse helemaal iets voor jou. Gelegen op de 5e en hoogste verdieping van deze parkvilla met een 360graden uitzicht, want elke ruimte in je woning biedt weer een andere view. Ook buiten is het heerlijk vertoeven, met ruime dakterrassen van circa 46 m2 op het zuidwesten en 23 m2 op het noordoosten.

Van dit geweldige penthouse is er maar één. Kom binnen via de hal met separaat toilet, berging en toegang tot de grote woonkamer met woonkeuken, voorzien van een bijkeuken. Vanuit de woonkeuken bereik je het dakterras en de gang met berging voorzien van wasmachineaansluiting, bergkast en twee ruime slaapkamers. Slaapkamer 1 heeft toegang tot het dakterras en een badkamer ensuite met toilet, inloopdouche en wastafel. Slaapkamer 2 heeft eveneens een badkamer ensuite met ligbad, wastafel en separaat toilet. De plattegrond van dit penthouse geeft het een goede weergave; hier woon je echt uniek!

De genoemde vanaf circa prijzen zijn op basis van jaarlijkse canon. Als eerste koper van de woning heb je de mogelijkheid om te kiezen voor afkoop van de erfpacht of betaling van jaarlijkse canon. Houd er rekening mee dat de canon verplichting van invloed is op je leencapaciteit. Laat je door een financieel adviseur informeren over de financiële mogelijkheden.

Indicatie prijs inclusief eeuwigdurend afgekochte erfpacht: vanaf € 1.312.000 v.o.n.

Kenmerken

Algemeen
Type Huurwoning
Eigendom Erfpacht
Prijs € 1.020.000,-
Woonoppervlakte 182 m2