Terug naar Project

M. Parkvilla 14 - 97 m2

PARKVILLA 14 ligt nabij het water en biedt met 30 appartementen voor elk wat wils. Toekomstige bewoners kunnen kiezen uit woonoppervlakten van 57 tot bijna 100 m2, met op de bovenste woonlaag een heel bijzonder penthouse van maar liefst 181 m2. Parkvilla 14 bestaat uit zes woonlagen.

Kies jij voor woningtype appartement 1.03? Deze woning is gelegen op de eerste verdieping en is circa 97m2 groot.

Dit ruime vierkamer appartement is een plaatje met de grote buitenruimte van ruim 29m2. Het appartement is voorzien van een ruime hal met garderobe, separaat toilet, bergkast met wasmachineaansluiting, berging, woonkamer met open keuken en toegang tot de privé buitenruimte, hoofdslaapkamer, een 2e en 3e (slaap/werk)kamer en een badkamer met wastafel, inloopdouche en tweede toilet.

De genoemde vanaf circa prijzen zijn op basis van jaarlijkse canon. Als eerste koper van de woning heb je de mogelijkheid om te kiezen voor afkoop van de erfpacht of betaling van jaarlijkse canon. Houd er rekening mee dat de canon verplichting van invloed is op je leencapaciteit. Laat je door een financieel adviseur informeren over de financiële mogelijkheden.

Indicatie prijs inclusief eeuwigdurend afgekochte erfpacht: vanaf € 721.000 v.o.n.

Kenmerken

Algemeen
Type Huurwoning
Eigendom Erfpacht
Prijs € 564.000,-
Woonoppervlakte 97 m2