Terug naar Project

I. Parkvilla 7 - Penthouse

PARKVILLA 7 ligt op een mooie groene locatie in de parkachtige Zuidbuurt van Elzenhagen Zuid gelegen. Met vijf woonlagen heeft Parkvilla 7 een kleinschalig karakter.

Kies jij voor woningtype penthouse C3? Dit penthouse is gelegen op de 4e verdieping. Uniek aan dit penthouse zijn de riante dakterrassen. In totaal heb je beschikking over ruim 93 m2 buitenruimte, verdeeld over een dakterras van circa 56 m2 op het zuidwesten en een dakterras van ruim 37m2 op het noordwesten.

Welkom in dit prachtige penthouse. Via de ruime hal met separaat toilet en inpandige berging bereik je de woonkamer met woonkeuken. Je hebt de mogelijkheid om deze ruimten van elkaar te scheiden middels kamer-en-suite deuren. Deze ruimte ontvangt daglicht van maar liefst drie zijden. De keuken is voorzien van een inpandige berging/bijkeuken met wasmachine aansluiting. Vanuit de hal bereik je de master bedroom, tweede (slaap-werk)kamer en ruime badkamer met inloopdouche, ligbad, toilet en wastafel.

De genoemde vanaf circa prijzen zijn op basis van jaarlijkse canon. Als eerste koper van de woning heb je de mogelijkheid om te kiezen voor afkoop van de erfpacht of betaling van jaarlijkse canon. Houd er rekening mee dat de canon verplichting van invloed is op je leencapaciteit. Laat je door een financieel adviseur informeren over de financiële mogelijkheden.

Indicatie prijs inclusief eeuwigdurend afgekochte erfpacht: vanaf € 1.001.000 v.o.n.

Kenmerken

Algemeen
Type Huurwoning
Eigendom Erfpacht
Prijs € 796.000,-
Woonoppervlakte 128 m2