Terug naar Project

H. Parkvilla 7 - Penthouse

PARKVILLA 7 ligt op een mooie groene locatie in de parkachtige Zuidbuurt van Elzenhagen Zuid gelegen. Met vijf woonlagen heeft Parkvilla 7 een kleinschalig karakter.

Kies jij voor woningtype penthouse B3? Dit penthouse is gelegen op de 4e verdieping. Uniek aan dit penthouse zijn de riante dakterrassen. In totaal heb je beschikking over maar liefst 86 m2 buitenruimte, verdeeld over een dakterras van circa 47m2 op het zuidoosten en een dakterras van circa 39 m2 op het noordoosten.

Welkom in dit penthouse. Via de hal met separaat toilet bereik je de woonkamer met woonkeuken. Je hebt de mogelijkheid om deze ruimten van elkaar te scheiden middels kamer-en-suite deuren. Deze ruimte ontvangt daglicht van maar liefst drie zijden. Vanuit de woonkamer bereik je de hal met inpandige berging en wasmachine aansluiting, ruime badkamer met inloopdouche, ligbad, toilet en wastafel, de master bedroom en de tweede (slaap-werk)kamer.

De genoemde vanaf circa prijzen zijn op basis van jaarlijkse canon. Als eerste koper van de woning heb je de mogelijkheid om te kiezen voor afkoop van de erfpacht of betaling van jaarlijkse canon. Houd er rekening mee dat de canon verplichting van invloed is op je leencapaciteit. Laat je door een financieel adviseur informeren over de financiële mogelijkheden.

Indicatie prijs inclusief eeuwigdurend afgekochte erfpacht: vanaf € 796.000 v.o.n.

Kenmerken

Algemeen
Type Huurwoning
Eigendom Erfpacht
Prijs € 636.000,-
Woonoppervlakte 99 m2