Terug naar Project

G. Parkvilla 7 - 140 m2

PARKVILLA 7 ligt op een mooie groene locatie in de parkachtige Zuidbuurt van Elzenhagen Zuid gelegen. Met vijf woonlagen heeft Parkvilla 7 een kleinschalig karakter.

Kies jij voor woningtype appartement B2 of C2? Deze appartementen met hun unieke vorm vind je nergens anders. Het is luxe wonen in deze appartementen, waar je kunt kiezen uit een zonligging op het noordwesten of zuidoosten en de 1e, 2e of 3e verdieping. De buitenruimten variëren van 24 tot 30 m2.

De appartementen zijn voorzien van een woonkamer met open keuken met de mogelijkheid om een kamer-en-suite te creëren. Verder vind je er een master bedroom met mogelijkheid voor een inloopkast en twee extra (slaap)kamers, twee inpandige bergingen, waarvan één met wasmachine aansluiting, een ruime badkamer met inloopdouche, ligbad, toilet en wastafel en een separaat toilet in de hal.

De genoemde vanaf circa prijzen zijn op basis van jaarlijkse canon. Als eerste koper van de woning heb je de mogelijkheid om te kiezen voor afkoop van de erfpacht of betaling van jaarlijkse canon. Houd er rekening mee dat de canon verplichting van invloed is op je leencapaciteit. Laat je door een financieel adviseur informeren over de financiële mogelijkheden.

Indicatie prijs inclusief eeuwigdurend afgekochte erfpacht: vanaf € 945.000 v.o.n.

Kenmerken

Algemeen
Type Huurwoning
Eigendom Erfpacht
Prijs € 722.000,-
Woonoppervlakte 136 m2 tot 141 m2