Wandgrimeurs

Terug naar Project

E. Parkvilla 7 - 90 m2

PARKVILLA 7 ligt op een mooie groene locatie in de parkachtige Zuidbuurt van Elzenhagen Zuid gelegen. Met vijf woonlagen heeft Parkvilla 7 een kleinschalig karakter.

Kies jij voor woningtype appartement B1 of C1? Deze driekamerappartementen zijn gelegen op de begane grond en grenzen met de veranda direct aan het park van de Zuidbuurt. Je kunt kiezen uit een appartement met een ruime buitenruimte, gelegen op het zuidoosten of het noordwesten. De buitenruimten zijn over de volledige breedte van het appartement en variëren van 24 tot 30m2.

De appartementen zijn voorzien van een woonkamer met open keuken, een ruime hoofdslaapkamer, tweede slaapkamer, een badkamer met inloopdouche, toilet, wastafel en eventueel een ligbad, separaat toilet en een berging met wasmachine aansluiting.

De genoemde vanaf circa prijzen zijn op basis van jaarlijkse canon. Als eerste koper van de woning heb je de mogelijkheid om te kiezen voor afkoop van de erfpacht of betaling van jaarlijkse canon. Houd er rekening mee dat de canon verplichting van invloed is op je leencapaciteit. Laat je door een financieel adviseur informeren over de financiële mogelijkheden.

Indicatie prijs inclusief eeuwigdurend afgekochte erfpacht: vanaf € 662.000 v.o.n.

Kenmerken

Algemeen
Type Huurwoning
Eigendom Erfpacht
Prijs € 515.000,-
Woonoppervlakte 85 m2 tot 97 m2