Wandgrimeurs

Terug naar Project

F. Parkvilla 7 - 126 m2

PARKVILLA 7 ligt op een mooie groene locatie in de parkachtige Zuidbuurt van Elzenhagen Zuid gelegen. Met vijf woonlagen heeft Parkvilla 7 een kleinschalig karakter.

Kies jij voor woningtype appartement A1? Deze vierkamerappartementen zijn gelegen op de begane grond, 1e, 2e en 3e verdieping. Welke verdieping kies jij? De buitenruimten zijn ruim 35 m2 groot en aantrekkelijk gelegen op het zuidwesten.

De appartementen zijn voorzien van een woonkamer met open keuken en daglichtinval van twee zijden, een berging in de keuken, een hoofdslaapkamer en twee extra (slaap)kamers, ruime badkamer met inloopdouche, ligbad, toilet en wastafel, berging in de hal met wasmachine aansluiting en separaat toilet.

De genoemde vanaf circa prijzen zijn op basis van jaarlijkse canon. Als eerste koper van de woning heb je de mogelijkheid om te kiezen voor afkoop van de erfpacht of betaling van jaarlijkse canon. Houd er rekening mee dat de canon verplichting van invloed is op je leencapaciteit. Laat je door een financieel adviseur informeren over de financiële mogelijkheden.

Indicatie prijs inclusief eeuwigdurend afgekochte erfpacht: vanaf € 893.000 v.o.n.

Kenmerken

Algemeen
Type Huurwoning
Eigendom Erfpacht
Prijs € 690.000,-
Woonoppervlakte 126 m2