Wandgrimeurs

Terug naar Project

D. Parkvilla 6 - Penthouse

PARKVILLA 6 is centraal in de parkachtige Zuidbuurt van Elzenhagen Zuid gelegen. Met vijf woonlagen heeft Parkvilla 6 een kleinschalig karakter.

Kies jij voor een luxe penthouse op de 4e verdieping? Je kunt rekenen op veel privacy, een geweldige buitenruime en veel daglicht in je woning. Er zijn 4 penthouses beschikbaar, met elk een dakterras op de hoek. Zo is er altijd wel een plek waar je kunt genieten van de zon of even bijkomen in de schaduw. De dakterrassen zijn circa 39 tot 41 m2 groot.

De penthouses zijn prachtig ruim opgezet voor een luxe gevoel. Er is volop ruimte voor een woonkeuken voorzien van luxe. Dankzij de hoekligging is de woonkamer van twee zijden voorzien van ramen. Elk penthouse is voorzien van 2 slaapkamers, een badkamer met inloopdouche, ligbad, dubbele wastafel en toilet, separaat toilet in de hal en twee bergingen in de woning.

De genoemde vanaf circa prijzen zijn op basis van jaarlijkse canon. Als eerste koper van de woning heb je de mogelijkheid om te kiezen voor afkoop van de erfpacht of betaling van jaarlijkse canon. Houd er rekening mee dat de canon verplichting van invloed is op je leencapaciteit. Laat je door een financieel adviseur informeren over de financiële mogelijkheden.

Indicatie prijs inclusief eeuwigdurend afgekochte erfpacht: vanaf € 827.000 v.o.n.

Kenmerken

Algemeen
Type Huurwoning
Eigendom Erfpacht
Prijs € 652.000,-
Woonoppervlakte 105 m2 tot 113 m2