Wandgrimeurs

Terug naar Project

B. Parkvilla 6 - 94 m2

PARKVILLA 6 is centraal in de parkachtige Zuidbuurt van Elzenhagen Zuid gelegen. Met vijf woonlagen heeft Parkvilla 6 een kleinschalig karakter.

Kies jij voor woningtype appartement B2, B3 of B4? Deze drie- en vierkamerappartementen zijn gelegen op de 1e, 2e en 3e verdieping. Je kunt kiezen uit een appartement met een ruime buitenruimte, gelegen op het oosten of het westen. Je kunt kiezen uit woningtypen met één of twee buitenruimten en diverse zonoriëntaties. De buitenruimten zijn minimaal 18m2 groot.

De appartementen zijn voorzien van een grote woonkamer met open keuken, een ruime hoofdslaapkamer, één of zelfs twee slaapkamers, een ruime badkamer, separaat toilet en een berging met wasmachine aansluiting.

De genoemde vanaf circa prijzen zijn op basis van jaarlijkse canon. Als eerste koper van de woning heb je de mogelijkheid om te kiezen voor afkoop van de erfpacht of betaling van jaarlijkse canon. Houd er rekening mee dat de canon verplichting van invloed is op je leencapaciteit. Laat je door een financieel adviseur informeren over de financiële mogelijkheden.

Indicatie prijs inclusief eeuwigdurend afgekochte erfpacht: vanaf € 675.500 v.o.n.

Kenmerken

Algemeen
Type Huurwoning
Eigendom Erfpacht
Prijs € 525.000,-
Woonoppervlakte 93 m2 tot 96 m2