Terug naar Project

A. Parkvilla 6 - 65 m2

PARKVILLA 6 is centraal in de parkachtige Zuidbuurt van Elzenhagen Zuid gelegen. Met vijf woonlagen heeft Parkvilla 6 een kleinschalig karakter.

Kies jij voor woningtype appartement B1.1 - B1.4? Deze tweekamerappartementen zijn gelegen op de 2e en 3e verdieping. Je kunt kiezen uit een appartement met een ruime buitenruimte, gelegen op het oosten of het westen. De buitenruimten zijn over de volledige breedte van het appartement en circa 12,5 - 13 m2 groot.

De appartementen zijn voorzien van een woonkamer met open keuken, een ruime hoofdslaapkamer met ruimte voor kasten, een badkamer met inloopdouche en wastafel, separaat toilet en een berging met wasmachine aansluiting.

De genoemde vanaf circa prijzen zijn op basis van jaarlijkse canon. Als eerste koper van de woning heb je de mogelijkheid om te kiezen voor afkoop van de erfpacht of betaling van jaarlijkse canon. Houd er rekening mee dat de canon verplichting van invloed is op je leencapaciteit. Laat je door een financieel adviseur informeren over de financiële mogelijkheden.

Indicatie prijs inclusief eeuwigdurend afgekochte erfpacht: vanaf € 474.000 v.o.n.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Erfpacht
Prijs € 369.000,-
Woonoppervlakte 64 m2 tot 66 m2
Voorzieningen
Eigendom Erfpacht
Verwarming Stadsverwarming, Vloerverwarming
Balkon 10 tot 15 m2
Overige Lift
Voorz. binnen 1 Km. Basisschool, Bioscoop/theater, Busstation, Supermarkt, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum