Wandgrimeurs

Terug naar Project

C. Parkvilla 6 - Dubbel benedenhuis

PARKVILLA 6 is centraal in de parkachtige Zuidbuurt van Elzenhagen Zuid gelegen. Met vijf woonlagen heeft Parkvilla 6 een kleinschalig karakter.

Kies jij voor woningtype dubbel benedenhuis A1, A2, A3 of A4? Deze dubbele benedenhuizen, ook wel tweelaagse stadswoningen, zijn gelegen op de begane grond en 1e verdieping. De dubbele benedenhuizen grenzen met de ruime buitenruimten direct aan het park en zijn ideaal voor gezinnen.

Op de begane grond is een ruime woonkamer en keuken, separaat toilet en berging met wasmachine aansluiting. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers, een ruime badkamer met inloopdouche, ligbad en wastafel en separaat toilet. Kortom; De perfecte woning voor een gezin! De buitenruimten variëren van circa 15m2 tot 31m2. Je kunt kiezen uit verschillende zonoriëntaties.

De genoemde vanaf circa prijzen zijn op basis van jaarlijkse canon. Als eerste koper van de woning heb je de mogelijkheid om te kiezen voor afkoop van de erfpacht of betaling van jaarlijkse canon. Houd er rekening mee dat de canon verplichting van invloed is op je leencapaciteit. Laat je door een financieel adviseur informeren over de financiële mogelijkheden.

Indicatie prijs inclusief eeuwigdurend afgekochte erfpacht: vanaf € 791.000 v.o.n.

Kenmerken

Algemeen
Type Huurwoning
Eigendom Erfpacht
Prijs € 593.000,-
Woonoppervlakte 114 m2 tot 134 m2